Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta ardei umpluti cu carne de pui, made by Jamila Cuisine

Reteta ardei umpluti cu carne de pui, made by Jamila Cuisine

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Carne tocata de pui/ curcan – 800 gr.
• Ardei grasi – 8 - 10 buc.
• Suc de rosii – 500 ml
• Orez integral – 100 gr.
• Ceapa tocata marunt – 2 buc.
• Morcovi taiati cubulete – 2 buc.
• Pasta de tomate – 2 linguri
• Ulei – 4 linguri
• Patrunjel – 1 legatura
• Cimbru – putin
• Foi de dafin – 3 - 4 foi
• Marar – 1 legatura
• Boia, sare, piper – dupa gust

Mod de preparare

• puneti carnea tocata intr-un bol mai mare, apoi adaugati ceapa tocata marunt, morcovul taiat cubulete, orezul, jumatate din cantitatea de ulei, pasta de tomate, patrunjelul si mararul tocat
• amestecati bine toate ingredientele, iar la sfarsit adaugati boiaua dulce, sarea si piperul si amestecati din nou
• umpleti ardeii cu umplutura de carne lasand si putin spatiu pentru orezul care va fierbe
• asezati ardeii umpluti in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, adaugati sucul de rosii si apa cat sa ajunga la ¾ din inaltimea ardeilor
• la final adaugati crengute de cimbru de jur-imprejur, foile de dafin si uleiul ramas
• puneti capacul si setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 5 ore
• dupa preferinta puteti decora ardeii cu patrunjel tocat.

Pofta buna!