tocanita de vita la Slow Cooker
Reteta adaugata de: Paraschiva Serban Paraschiva
in categoria: Alt tip de carne
700grame carne de vitel,2--3 morcovi,3 cepe mici,1 ceapa rosie mare,usturoi,faina,1lingura dulceata ardei iute,rosii uscate,ardeii iute,sare,chimen macinat,piper,patrunjel verde,foi de dafin,1lingurita paste tomate,200ml vin rosu,400grame ciuperci micute.Taiem carnea cuburi potrivite.asezam carnea intr-o punga,punem cateva linguri de faina si legam punga.O scoatemo rumenim intr-o tigaie cu putin ulei de masline,1 catel de usturoi presat.Curatam si spalamlegumele.Ceapa rosie si morcovul le taiem rondele.cepele mici le lasam intregi.Asezam carnea in vas adaugamlegumele cateva rosii uscate , o lingura paste tomate,sare,2-3 foi de dafin,piper ,chimen.Adaugam vinul si presam rondele de ardei iute.Acoperim,selectam functia Slow cu durata de 6 ore.Lasam aparatul sa si faca treaba,iar cu o ora inainte de a fi gata adaugam o lingurita de dulceata de ardei iute si ciupercile lasate intregi.lasam aparatul sa si finalizeze treaba selectand o fumate de ora in plus la timpul de gatire,asta fiindca am ridicat capul sa adaug ultimile ingrediente.Dupa finalizarea programului de gatit,aparatul trece automat pe functia de pastrare la cald. Pofta buna!

tocanita de vita la Slow Cooker
Reteta adaugata de: Paraschiva Serban Paraschiva
in categoria: Alt tip de carne
700grame carne de vitel,2--3 morcovi,3 cepe mici,1 ceapa rosie mare,usturoi,faina,1lingura dulceata ardei iute,rosii uscate,ardeii iute,sare,chimen macinat,piper,patrunjel verde,foi de dafin,1lingurita paste tomate,200ml vin rosu,400grame ciuperci micute.Taiem carnea cuburi potrivite.asezam carnea intr-o punga,punem cateva linguri de faina si legam punga.O scoatemo rumenim intr-o tigaie cu putin ulei de masline,1 catel de usturoi presat.Curatam si spalamlegumele.Ceapa rosie si morcovul le taiem rondele.cepele mici le lasam intregi.Asezam carnea in vas adaugamlegumele cateva rosii uscate , o lingura paste tomate,sare,2-3 foi de dafin,piper ,chimen.Adaugam vinul si presam rondele de ardei iute.Acoperim,selectam functia Slow cu durata de 6 ore.Lasam aparatul sa si faca treaba,iar cu o ora inainte de a fi gata adaugam o lingurita de dulceata de ardei iute si ciupercile lasate intregi.lasam aparatul sa si finalizeze treaba selectand o fumate de ora in plus la timpul de gatire,asta fiindca am ridicat capul sa adaug ultimile ingrediente.Dupa finalizarea programului de gatit,aparatul trece automat pe functia de pastrare la cald. Pofta buna!

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.