Supa crema de dovleac
Reteta adaugata de: Dante Flori
in categoria: Supe si ciorbe
1 kg.pulpa de dovleac,1 ceapa,3 cartofi,1 morcov,200 ml.suc de rosii,20 ml.ulei de masline,20 g unt,sare,piper.
Ceapa si morcovul se taie marunt si se pune la calit in ulei.Se adauga sucul de rosii,cartofii si dovleacul taiat cubulete,apa cat sa acopere legumele cu 5 cm si se fierbe pana se inmoaie legumele.
Se paseaza apoi totul,se adauga sare,piper dupa gust.
Se serveste calda cu unt si crutoane.
Ceapa si morcovul se taie marunt si se pune la calit in ulei.Se adauga sucul de rosii,cartofii si dovleacul taiat cubulete,apa cat sa acopere legumele cu 5 cm si se fierbe pana se inmoaie legumele.
Se paseaza apoi totul,se adauga sare,piper dupa gust.
Se serveste calda cu unt si crutoane.

Supa crema de dovleac
Reteta adaugata de: Dante Flori
in categoria: Supe si ciorbe
1 kg.pulpa de dovleac,1 ceapa,3 cartofi,1 morcov,200 ml.suc de rosii,20 ml.ulei de masline,20 g unt,sare,piper.
Ceapa si morcovul se taie marunt si se pune la calit in ulei.Se adauga sucul de rosii,cartofii si dovleacul taiat cubulete,apa cat sa acopere legumele cu 5 cm si se fierbe pana se inmoaie legumele.
Se paseaza apoi totul,se adauga sare,piper dupa gust.
Se serveste calda cu unt si crutoane.
Ceapa si morcovul se taie marunt si se pune la calit in ulei.Se adauga sucul de rosii,cartofii si dovleacul taiat cubulete,apa cat sa acopere legumele cu 5 cm si se fierbe pana se inmoaie legumele.
Se paseaza apoi totul,se adauga sare,piper dupa gust.
Se serveste calda cu unt si crutoane.

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.