Ciorba radauteana
Reteta adaugata de: Magdalena Aldea
in categoria: Supe si ciorbe
Pieptul de pui se fierbe cu zarzavat morcov patrunjel radacina, telina , pastarnac, ceapa.Se strecoara supa se taie pieptul si se pun la fiert inca un pic.Se rade un morcov pe razatoarea mica si se caleste intr-un strop de ulei.Se adauga in ciorba pt aroma si culoare.Se bat doua oua cu smantana mai fin abundenta si se pun peste ciorba.Atentie sa nu se branzeasca ca stricam tot aspectul.Se piseaza usturoi se adauga si el.La final patrunjel verde.

Ciorba radauteana
Reteta adaugata de: Magdalena Aldea
in categoria: Supe si ciorbe
Pieptul de pui se fierbe cu zarzavat morcov patrunjel radacina, telina , pastarnac, ceapa.Se strecoara supa se taie pieptul si se pun la fiert inca un pic.Se rade un morcov pe razatoarea mica si se caleste intr-un strop de ulei.Se adauga in ciorba pt aroma si culoare.Se bat doua oua cu smantana mai fin abundenta si se pun peste ciorba.Atentie sa nu se branzeasca ca stricam tot aspectul.Se piseaza usturoi se adauga si el.La final patrunjel verde.

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.