TOCANITA DE PUI
Reteta adaugata de: NADIA STEFAN
in categoria: Carne de pasare
Pui cu iaurt grecesc( folosit in locul smantanei). --carne de pui
- ceapa
- usturoi
- cca 250 g iaurt
- 1 lingurafaina
- sare,piper
- patrunjel sau marar verde Pentru inceput punem carnea la fiert cca 15-20 de minute in apa cu sare si putin delicat. Dupa ce am inspumat-o macar o data,o scoatem din apa. In alta cratita,incingem putin ulei si prajim carnea pe ambele parti,la foc mic,pana se rumeneste putin. Apoi scoatem carnea si o tinem la cald.In uleiul ramas,calim ceapa tocata marunt.Cand aceasta incepe sa prinda culoare,tragem oala de pe foc,si punem lingurita de faina. Amestecam bine sa nu faca cocoloase,punem iar pe foc,foarte putin,tragem iar cratita si incepem sa adaugam treptat iaurtul,lingura cu lingura.Punem din nou pe foc,adaugam carnea si continuam sa amestecam. Apoi punem si usturoiul pisat marunt si condimentam cu sare si piper
Si la sfarsit patrunjelul tocat marunt.
- ceapa
- usturoi
- cca 250 g iaurt
- 1 lingurafaina
- sare,piper
- patrunjel sau marar verde Pentru inceput punem carnea la fiert cca 15-20 de minute in apa cu sare si putin delicat. Dupa ce am inspumat-o macar o data,o scoatem din apa. In alta cratita,incingem putin ulei si prajim carnea pe ambele parti,la foc mic,pana se rumeneste putin. Apoi scoatem carnea si o tinem la cald.In uleiul ramas,calim ceapa tocata marunt.Cand aceasta incepe sa prinda culoare,tragem oala de pe foc,si punem lingurita de faina. Amestecam bine sa nu faca cocoloase,punem iar pe foc,foarte putin,tragem iar cratita si incepem sa adaugam treptat iaurtul,lingura cu lingura.Punem din nou pe foc,adaugam carnea si continuam sa amestecam. Apoi punem si usturoiul pisat marunt si condimentam cu sare si piper
Si la sfarsit patrunjelul tocat marunt.

TOCANITA DE PUI
Reteta adaugata de: NADIA STEFAN
in categoria: Carne de pasare
Pui cu iaurt grecesc( folosit in locul smantanei). --carne de pui
- ceapa
- usturoi
- cca 250 g iaurt
- 1 lingurafaina
- sare,piper
- patrunjel sau marar verde Pentru inceput punem carnea la fiert cca 15-20 de minute in apa cu sare si putin delicat. Dupa ce am inspumat-o macar o data,o scoatem din apa. In alta cratita,incingem putin ulei si prajim carnea pe ambele parti,la foc mic,pana se rumeneste putin. Apoi scoatem carnea si o tinem la cald.In uleiul ramas,calim ceapa tocata marunt.Cand aceasta incepe sa prinda culoare,tragem oala de pe foc,si punem lingurita de faina. Amestecam bine sa nu faca cocoloase,punem iar pe foc,foarte putin,tragem iar cratita si incepem sa adaugam treptat iaurtul,lingura cu lingura.Punem din nou pe foc,adaugam carnea si continuam sa amestecam. Apoi punem si usturoiul pisat marunt si condimentam cu sare si piper
Si la sfarsit patrunjelul tocat marunt.
- ceapa
- usturoi
- cca 250 g iaurt
- 1 lingurafaina
- sare,piper
- patrunjel sau marar verde Pentru inceput punem carnea la fiert cca 15-20 de minute in apa cu sare si putin delicat. Dupa ce am inspumat-o macar o data,o scoatem din apa. In alta cratita,incingem putin ulei si prajim carnea pe ambele parti,la foc mic,pana se rumeneste putin. Apoi scoatem carnea si o tinem la cald.In uleiul ramas,calim ceapa tocata marunt.Cand aceasta incepe sa prinda culoare,tragem oala de pe foc,si punem lingurita de faina. Amestecam bine sa nu faca cocoloase,punem iar pe foc,foarte putin,tragem iar cratita si incepem sa adaugam treptat iaurtul,lingura cu lingura.Punem din nou pe foc,adaugam carnea si continuam sa amestecam. Apoi punem si usturoiul pisat marunt si condimentam cu sare si piper
Si la sfarsit patrunjelul tocat marunt.

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.