Burgeri de vita
Reteta adaugata de: Rebeca Dalia Mirauta
in categoria: Alt tip de carne
Ingrediente:
- 2,5 kg carne de mânzat
- 5-6 căței medii de usturoi
- patrunjel uscat, piper, sare, boia de ardei dulce, fulgi de ardei iute(dupa gust), oregano uscat, rozmarin
- 2 cepe mari sau 3 medii traiate solzi
- 3 ardei rosii (copti si curatati) tocati grosier
- ceapa murata, salata verde
- ulei floarea soarelui/masline
- supa de vita
Preparare:
- Punem vasul detasabil al slow cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté pe plita cu putin ulei pentru a se incinge. Taiem carnea de manzat in bucati mari pe care le asezonam cu putin sare si piper apoi le rumenim pentru a capata un aspect frumos si pentru a sigila aromele. Dupa ce carnea este rumenita, nu gatita, o lasam sa se odihneasca putin.
- Cu ceapa taiata solzi vom acoperii fundul vasului Digital DuraCeramic Sauté, apoi peste vom pune ardeii copti taiati grosier. Peste patul format din ceapa si ardei vom pune bucatile de carne care s-au odihnit si peste ele vom adauga condimentele mai sus amintite in cantitatile dorite si usturoiul zdrobit.
- Turnam supa de vita cat sa fie la nivelul carnii, nu sa o acopere excesiv si punem la gatit timp de 7-8 ore(sau peste noapte) la nivel scazut de temperatura.
- Cu o jumatate de ora inainte de terminarea preparatului scoatem bucatile de vita si cu ajutorul a doua furculite rupem carnea in bucati mici.
- Sosul format il vom injumatatii si partea luata o vom pune pe foc si peste vom adauga o lingura de amidon pentru a coagula compozitia si a forma un sos dens.
- Peste restul de sos vom pune franjurile de carne si le vom mai lasa 30 de minute pentru a asorbii sosul ramas.
- La final carnea se serveste in chifle proaspete, alaturi de ceapa murata si salata verde.
- 2,5 kg carne de mânzat
- 5-6 căței medii de usturoi
- patrunjel uscat, piper, sare, boia de ardei dulce, fulgi de ardei iute(dupa gust), oregano uscat, rozmarin
- 2 cepe mari sau 3 medii traiate solzi
- 3 ardei rosii (copti si curatati) tocati grosier
- ceapa murata, salata verde
- ulei floarea soarelui/masline
- supa de vita
Preparare:
- Punem vasul detasabil al slow cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté pe plita cu putin ulei pentru a se incinge. Taiem carnea de manzat in bucati mari pe care le asezonam cu putin sare si piper apoi le rumenim pentru a capata un aspect frumos si pentru a sigila aromele. Dupa ce carnea este rumenita, nu gatita, o lasam sa se odihneasca putin.
- Cu ceapa taiata solzi vom acoperii fundul vasului Digital DuraCeramic Sauté, apoi peste vom pune ardeii copti taiati grosier. Peste patul format din ceapa si ardei vom pune bucatile de carne care s-au odihnit si peste ele vom adauga condimentele mai sus amintite in cantitatile dorite si usturoiul zdrobit.
- Turnam supa de vita cat sa fie la nivelul carnii, nu sa o acopere excesiv si punem la gatit timp de 7-8 ore(sau peste noapte) la nivel scazut de temperatura.
- Cu o jumatate de ora inainte de terminarea preparatului scoatem bucatile de vita si cu ajutorul a doua furculite rupem carnea in bucati mici.
- Sosul format il vom injumatatii si partea luata o vom pune pe foc si peste vom adauga o lingura de amidon pentru a coagula compozitia si a forma un sos dens.
- Peste restul de sos vom pune franjurile de carne si le vom mai lasa 30 de minute pentru a asorbii sosul ramas.
- La final carnea se serveste in chifle proaspete, alaturi de ceapa murata si salata verde.

Burgeri de vita
Reteta adaugata de: Rebeca Dalia Mirauta
in categoria: Alt tip de carne
Ingrediente:
- 2,5 kg carne de mânzat
- 5-6 căței medii de usturoi
- patrunjel uscat, piper, sare, boia de ardei dulce, fulgi de ardei iute(dupa gust), oregano uscat, rozmarin
- 2 cepe mari sau 3 medii traiate solzi
- 3 ardei rosii (copti si curatati) tocati grosier
- ceapa murata, salata verde
- ulei floarea soarelui/masline
- supa de vita
Preparare:
- Punem vasul detasabil al slow cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté pe plita cu putin ulei pentru a se incinge. Taiem carnea de manzat in bucati mari pe care le asezonam cu putin sare si piper apoi le rumenim pentru a capata un aspect frumos si pentru a sigila aromele. Dupa ce carnea este rumenita, nu gatita, o lasam sa se odihneasca putin.
- Cu ceapa taiata solzi vom acoperii fundul vasului Digital DuraCeramic Sauté, apoi peste vom pune ardeii copti taiati grosier. Peste patul format din ceapa si ardei vom pune bucatile de carne care s-au odihnit si peste ele vom adauga condimentele mai sus amintite in cantitatile dorite si usturoiul zdrobit.
- Turnam supa de vita cat sa fie la nivelul carnii, nu sa o acopere excesiv si punem la gatit timp de 7-8 ore(sau peste noapte) la nivel scazut de temperatura.
- Cu o jumatate de ora inainte de terminarea preparatului scoatem bucatile de vita si cu ajutorul a doua furculite rupem carnea in bucati mici.
- Sosul format il vom injumatatii si partea luata o vom pune pe foc si peste vom adauga o lingura de amidon pentru a coagula compozitia si a forma un sos dens.
- Peste restul de sos vom pune franjurile de carne si le vom mai lasa 30 de minute pentru a asorbii sosul ramas.
- La final carnea se serveste in chifle proaspete, alaturi de ceapa murata si salata verde.
- 2,5 kg carne de mânzat
- 5-6 căței medii de usturoi
- patrunjel uscat, piper, sare, boia de ardei dulce, fulgi de ardei iute(dupa gust), oregano uscat, rozmarin
- 2 cepe mari sau 3 medii traiate solzi
- 3 ardei rosii (copti si curatati) tocati grosier
- ceapa murata, salata verde
- ulei floarea soarelui/masline
- supa de vita
Preparare:
- Punem vasul detasabil al slow cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté pe plita cu putin ulei pentru a se incinge. Taiem carnea de manzat in bucati mari pe care le asezonam cu putin sare si piper apoi le rumenim pentru a capata un aspect frumos si pentru a sigila aromele. Dupa ce carnea este rumenita, nu gatita, o lasam sa se odihneasca putin.
- Cu ceapa taiata solzi vom acoperii fundul vasului Digital DuraCeramic Sauté, apoi peste vom pune ardeii copti taiati grosier. Peste patul format din ceapa si ardei vom pune bucatile de carne care s-au odihnit si peste ele vom adauga condimentele mai sus amintite in cantitatile dorite si usturoiul zdrobit.
- Turnam supa de vita cat sa fie la nivelul carnii, nu sa o acopere excesiv si punem la gatit timp de 7-8 ore(sau peste noapte) la nivel scazut de temperatura.
- Cu o jumatate de ora inainte de terminarea preparatului scoatem bucatile de vita si cu ajutorul a doua furculite rupem carnea in bucati mici.
- Sosul format il vom injumatatii si partea luata o vom pune pe foc si peste vom adauga o lingura de amidon pentru a coagula compozitia si a forma un sos dens.
- Peste restul de sos vom pune franjurile de carne si le vom mai lasa 30 de minute pentru a asorbii sosul ramas.
- La final carnea se serveste in chifle proaspete, alaturi de ceapa murata si salata verde.

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.