Ratatouille
Reteta adaugata de: Cristian Tătaru
in categoria: Vegetarian
1 lingura ulei de masline
1 conserva (250g) rosii maruntite
1 lingura otet balsamic
2 catei de usturoi maruntiti
1 lingura mirodenii Italienesti
1 ceapa rosie mare
1 vanata medie
1 vanata alba (optional)
1 dovlecel
2 cartofi medii
3 ardei grasi de diferite culori
1/2 cana de Parmezan razuit
putin cimbru proaspat
sare si piper dupa gust
Feliati legumele cu ajutorul unei mandoline. Puteti de asemenea sa le feliati si folosind un cutit bine ascutit. Insa, cu mandolina, feliile vor iesi subtiri si egale.
Puneti rosiile maruntite, otetul balsamic, usturoiul si mirodeniile italienesti in bolul slow cooker-ului. Asezonati cu sare si piper dupa gust, apoi amestecati bine. Adaugati jumatate din cantitatea de Parmezan.
Asezati feliile de legume peste sos, sub forma unei spirale. Cel mai usor mod de a crea o spirala, este sa formati in mana o gramajoara din felii de legume puse una peste alta. Apoi puneti gramajoara in bolul slow cooker-ului, urmarind marginile acestuia.
Puneti deasupra parmezanul ramas, asezonati cu sare si piper, si adaugati putin cimbru proaspat.
Puneti capacul si gatiti pe HIGH pentru 2-3 ore sau pe LOW pentru aprox. 4-5 ore.
1 conserva (250g) rosii maruntite
1 lingura otet balsamic
2 catei de usturoi maruntiti
1 lingura mirodenii Italienesti
1 ceapa rosie mare
1 vanata medie
1 vanata alba (optional)
1 dovlecel
2 cartofi medii
3 ardei grasi de diferite culori
1/2 cana de Parmezan razuit
putin cimbru proaspat
sare si piper dupa gust
Feliati legumele cu ajutorul unei mandoline. Puteti de asemenea sa le feliati si folosind un cutit bine ascutit. Insa, cu mandolina, feliile vor iesi subtiri si egale.
Puneti rosiile maruntite, otetul balsamic, usturoiul si mirodeniile italienesti in bolul slow cooker-ului. Asezonati cu sare si piper dupa gust, apoi amestecati bine. Adaugati jumatate din cantitatea de Parmezan.
Asezati feliile de legume peste sos, sub forma unei spirale. Cel mai usor mod de a crea o spirala, este sa formati in mana o gramajoara din felii de legume puse una peste alta. Apoi puneti gramajoara in bolul slow cooker-ului, urmarind marginile acestuia.
Puneti deasupra parmezanul ramas, asezonati cu sare si piper, si adaugati putin cimbru proaspat.
Puneti capacul si gatiti pe HIGH pentru 2-3 ore sau pe LOW pentru aprox. 4-5 ore.

Ratatouille
Reteta adaugata de: Cristian Tătaru
in categoria: Vegetarian
1 lingura ulei de masline
1 conserva (250g) rosii maruntite
1 lingura otet balsamic
2 catei de usturoi maruntiti
1 lingura mirodenii Italienesti
1 ceapa rosie mare
1 vanata medie
1 vanata alba (optional)
1 dovlecel
2 cartofi medii
3 ardei grasi de diferite culori
1/2 cana de Parmezan razuit
putin cimbru proaspat
sare si piper dupa gust
Feliati legumele cu ajutorul unei mandoline. Puteti de asemenea sa le feliati si folosind un cutit bine ascutit. Insa, cu mandolina, feliile vor iesi subtiri si egale.
Puneti rosiile maruntite, otetul balsamic, usturoiul si mirodeniile italienesti in bolul slow cooker-ului. Asezonati cu sare si piper dupa gust, apoi amestecati bine. Adaugati jumatate din cantitatea de Parmezan.
Asezati feliile de legume peste sos, sub forma unei spirale. Cel mai usor mod de a crea o spirala, este sa formati in mana o gramajoara din felii de legume puse una peste alta. Apoi puneti gramajoara in bolul slow cooker-ului, urmarind marginile acestuia.
Puneti deasupra parmezanul ramas, asezonati cu sare si piper, si adaugati putin cimbru proaspat.
Puneti capacul si gatiti pe HIGH pentru 2-3 ore sau pe LOW pentru aprox. 4-5 ore.
1 conserva (250g) rosii maruntite
1 lingura otet balsamic
2 catei de usturoi maruntiti
1 lingura mirodenii Italienesti
1 ceapa rosie mare
1 vanata medie
1 vanata alba (optional)
1 dovlecel
2 cartofi medii
3 ardei grasi de diferite culori
1/2 cana de Parmezan razuit
putin cimbru proaspat
sare si piper dupa gust
Feliati legumele cu ajutorul unei mandoline. Puteti de asemenea sa le feliati si folosind un cutit bine ascutit. Insa, cu mandolina, feliile vor iesi subtiri si egale.
Puneti rosiile maruntite, otetul balsamic, usturoiul si mirodeniile italienesti in bolul slow cooker-ului. Asezonati cu sare si piper dupa gust, apoi amestecati bine. Adaugati jumatate din cantitatea de Parmezan.
Asezati feliile de legume peste sos, sub forma unei spirale. Cel mai usor mod de a crea o spirala, este sa formati in mana o gramajoara din felii de legume puse una peste alta. Apoi puneti gramajoara in bolul slow cooker-ului, urmarind marginile acestuia.
Puneti deasupra parmezanul ramas, asezonati cu sare si piper, si adaugati putin cimbru proaspat.
Puneti capacul si gatiti pe HIGH pentru 2-3 ore sau pe LOW pentru aprox. 4-5 ore.

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.