Iepure cu sos de rosii
Reteta adaugata de: Viorel-Gabriel Tudorica
in categoria: Carne de iepure
Ingrediente:
-1 bucata carne de iepure
-350 gr rosii decojite
-3 linguri sos de rosii
-1 ceapa rosie
-1 portocala
-3 cuisoare
-1 bat scortisoara
-piper boabe
-ulei de masline
-sare
Mod de preparare:
Se portioneaza iepurele, se presara cu sare si se lasa aproximativ 20 de minute. Intr-o tigaie se incing 2-3 linguri de ulei de masline si se adauga bucatile de iepure. Se intorc pe toate partile pana nu se mai vede carne cu urme de sange. Se taie ceapa solzisori si se adauga peste ipeure in tigaie. Se stoarce portocala iar sucul obtinut se adauga peste carnea de iepure dupa ce s-a calit ceapa.. Se adauga sosul de rosii si rosiile decojite, piperul boabe, batul de scortisoara si cuisoarele si se lasa la fier aproximativ 10 minute. Apoi se pune totul in vasul ceramic de la slow cooker si se mai lasa la slow aproximativ 4 ore
-1 bucata carne de iepure
-350 gr rosii decojite
-3 linguri sos de rosii
-1 ceapa rosie
-1 portocala
-3 cuisoare
-1 bat scortisoara
-piper boabe
-ulei de masline
-sare
Mod de preparare:
Se portioneaza iepurele, se presara cu sare si se lasa aproximativ 20 de minute. Intr-o tigaie se incing 2-3 linguri de ulei de masline si se adauga bucatile de iepure. Se intorc pe toate partile pana nu se mai vede carne cu urme de sange. Se taie ceapa solzisori si se adauga peste ipeure in tigaie. Se stoarce portocala iar sucul obtinut se adauga peste carnea de iepure dupa ce s-a calit ceapa.. Se adauga sosul de rosii si rosiile decojite, piperul boabe, batul de scortisoara si cuisoarele si se lasa la fier aproximativ 10 minute. Apoi se pune totul in vasul ceramic de la slow cooker si se mai lasa la slow aproximativ 4 ore

Iepure cu sos de rosii
Reteta adaugata de: Viorel-Gabriel Tudorica
in categoria: Carne de iepure
Ingrediente:
-1 bucata carne de iepure
-350 gr rosii decojite
-3 linguri sos de rosii
-1 ceapa rosie
-1 portocala
-3 cuisoare
-1 bat scortisoara
-piper boabe
-ulei de masline
-sare
Mod de preparare:
Se portioneaza iepurele, se presara cu sare si se lasa aproximativ 20 de minute. Intr-o tigaie se incing 2-3 linguri de ulei de masline si se adauga bucatile de iepure. Se intorc pe toate partile pana nu se mai vede carne cu urme de sange. Se taie ceapa solzisori si se adauga peste ipeure in tigaie. Se stoarce portocala iar sucul obtinut se adauga peste carnea de iepure dupa ce s-a calit ceapa.. Se adauga sosul de rosii si rosiile decojite, piperul boabe, batul de scortisoara si cuisoarele si se lasa la fier aproximativ 10 minute. Apoi se pune totul in vasul ceramic de la slow cooker si se mai lasa la slow aproximativ 4 ore
-1 bucata carne de iepure
-350 gr rosii decojite
-3 linguri sos de rosii
-1 ceapa rosie
-1 portocala
-3 cuisoare
-1 bat scortisoara
-piper boabe
-ulei de masline
-sare
Mod de preparare:
Se portioneaza iepurele, se presara cu sare si se lasa aproximativ 20 de minute. Intr-o tigaie se incing 2-3 linguri de ulei de masline si se adauga bucatile de iepure. Se intorc pe toate partile pana nu se mai vede carne cu urme de sange. Se taie ceapa solzisori si se adauga peste ipeure in tigaie. Se stoarce portocala iar sucul obtinut se adauga peste carnea de iepure dupa ce s-a calit ceapa.. Se adauga sosul de rosii si rosiile decojite, piperul boabe, batul de scortisoara si cuisoarele si se lasa la fier aproximativ 10 minute. Apoi se pune totul in vasul ceramic de la slow cooker si se mai lasa la slow aproximativ 4 ore

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.