Dulceata de piersici la Slowcooker
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
- piersici fara samburi – 1
- 5 kg
- zahar – 400 g
- 1 – 1 plic
- lamaie – 1 buc
Descriere
Spalati piersicile si puneti-le in apa clocotita pentru cateva minute.
Decojiti-le, scoateti samburii si taiati-le cubulete.
Puneti piersicile in vasul de la CrockPot 5.7 l digital, adaugati zeama de lamaie si zaharul.
Puneti capacul si setati pe modul de gatite High pentru 5 ore.
Dupa 4 ore adaugati gel fixul.
Puneti apoi dulceata fierbinte in borcane si acoperiti-le cu un prosop gros.
Lasati borcanele sa se raceasca lent la temperatura camerei.
Decojiti-le, scoateti samburii si taiati-le cubulete.
Puneti piersicile in vasul de la CrockPot 5.7 l digital, adaugati zeama de lamaie si zaharul.
Puneti capacul si setati pe modul de gatite High pentru 5 ore.
Dupa 4 ore adaugati gel fixul.
Puneti apoi dulceata fierbinte in borcane si acoperiti-le cu un prosop gros.
Lasati borcanele sa se raceasca lent la temperatura camerei.
Mod de preparare
Spalati piersicile si puneti-le in apa clocotita pentru cateva minute.
Decojiti-le, scoateti samburii si taiati-le cubulete.
Puneti piersicile in vasul de la CrockPot 5.7 l digital, adaugati zeama de lamaie si zaharul.
Puneti capacul si setati pe modul de gatite High pentru 5 ore.
Dupa 4 ore adaugati gel fixul.
Puneti apoi dulceata fierbinte in borcane si acoperiti-le cu un prosop gros.
Lasati borcanele sa se raceasca lent la temperatura camerei.
Decojiti-le, scoateti samburii si taiati-le cubulete.
Puneti piersicile in vasul de la CrockPot 5.7 l digital, adaugati zeama de lamaie si zaharul.
Puneti capacul si setati pe modul de gatite High pentru 5 ore.
Dupa 4 ore adaugati gel fixul.
Puneti apoi dulceata fierbinte in borcane si acoperiti-le cu un prosop gros.
Lasati borcanele sa se raceasca lent la temperatura camerei.