Rulouri din piept de pui umplute cu telina si masline
Reteta adaugata de: Ioana Manole
in categoria: Carne de pasare
Ingrediente : 500 gr piept de pui dezosat,1 telina mijlocie, 1 morcov, 1 ceapa, 200 gr masline rondele,200 ml vin alb sec,100 ml suc de rosii, ulei de masline,sare, piper.
Umplutura: morcovul si telina rase pe razatoarea mica se calesc in ulei de masline impreuna cu ceapa tocata marunt si maslinele rondele. Se adauga 4 linguri de vin alb. Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
Rulourile: Din pietul de pui pregatit ca pentru snitele se formeaza rulourile umplute cu compozitia de mai sus. Rulourile astfel formate se prind cu scobitori pentru a nu se desface. Se aseaza rulourile intr-o tava unsa cu putin ulei si se toarna peste ele sucul de rosii amestecat cu vin alb. Se pune tava la cuptorul incins, si se tine la foc potrivit cca 45 min. Optional, peste rulouri se pot pune si cateva masline intregi sau rondele.
Umplutura: morcovul si telina rase pe razatoarea mica se calesc in ulei de masline impreuna cu ceapa tocata marunt si maslinele rondele. Se adauga 4 linguri de vin alb. Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
Rulourile: Din pietul de pui pregatit ca pentru snitele se formeaza rulourile umplute cu compozitia de mai sus. Rulourile astfel formate se prind cu scobitori pentru a nu se desface. Se aseaza rulourile intr-o tava unsa cu putin ulei si se toarna peste ele sucul de rosii amestecat cu vin alb. Se pune tava la cuptorul incins, si se tine la foc potrivit cca 45 min. Optional, peste rulouri se pot pune si cateva masline intregi sau rondele.

Rulouri din piept de pui umplute cu telina si masline
Reteta adaugata de: Ioana Manole
in categoria: Carne de pasare
Ingrediente : 500 gr piept de pui dezosat,1 telina mijlocie, 1 morcov, 1 ceapa, 200 gr masline rondele,200 ml vin alb sec,100 ml suc de rosii, ulei de masline,sare, piper.
Umplutura: morcovul si telina rase pe razatoarea mica se calesc in ulei de masline impreuna cu ceapa tocata marunt si maslinele rondele. Se adauga 4 linguri de vin alb. Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
Rulourile: Din pietul de pui pregatit ca pentru snitele se formeaza rulourile umplute cu compozitia de mai sus. Rulourile astfel formate se prind cu scobitori pentru a nu se desface. Se aseaza rulourile intr-o tava unsa cu putin ulei si se toarna peste ele sucul de rosii amestecat cu vin alb. Se pune tava la cuptorul incins, si se tine la foc potrivit cca 45 min. Optional, peste rulouri se pot pune si cateva masline intregi sau rondele.
Umplutura: morcovul si telina rase pe razatoarea mica se calesc in ulei de masline impreuna cu ceapa tocata marunt si maslinele rondele. Se adauga 4 linguri de vin alb. Se asezoneaza dupa gust cu sare si piper.
Rulourile: Din pietul de pui pregatit ca pentru snitele se formeaza rulourile umplute cu compozitia de mai sus. Rulourile astfel formate se prind cu scobitori pentru a nu se desface. Se aseaza rulourile intr-o tava unsa cu putin ulei si se toarna peste ele sucul de rosii amestecat cu vin alb. Se pune tava la cuptorul incins, si se tine la foc potrivit cca 45 min. Optional, peste rulouri se pot pune si cateva masline intregi sau rondele.

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.