Apple delight
Reteta adaugata de: Karina Matrana
in categoria: Deserturi
Ingrediente:
1 kg mere
o lamaie verde
200 g caise uscate
50 g zahar brun
o lingurita scortisoara
o pastaie de vanilie
200 g biscuiti digestivi sfaramati
100 g miez de nuca taiat grosier
un varf de sare
100 g unt
Reteta:
1. Spala merele si curata-le de coaja si de samburi. Taie-le in sase, adauga-le intr-un bol incapator si stropeste-le cu sucul de lamaie. Adauga caisele taiate in jumatate, zaharul, scortisoara si semintele de la pastaia de vanilie.
2. Intr-un alt bol adauga biscuitii, miezul de nuca, sarea si untul taiat cubulete. Amesteca totul cu o furculita pana obtii o compozitie omogena.
3. Pune merele la baza crockpot-ului si amestecul de biscuiti deasupra. Coace desertul timp de 2h, pana devine crocant si auriu la suprafata.
4. Serveste desertul cat e cald alaturi de inghetata de vanilie.
5. Pofta buna!
1 kg mere
o lamaie verde
200 g caise uscate
50 g zahar brun
o lingurita scortisoara
o pastaie de vanilie
200 g biscuiti digestivi sfaramati
100 g miez de nuca taiat grosier
un varf de sare
100 g unt
Reteta:
1. Spala merele si curata-le de coaja si de samburi. Taie-le in sase, adauga-le intr-un bol incapator si stropeste-le cu sucul de lamaie. Adauga caisele taiate in jumatate, zaharul, scortisoara si semintele de la pastaia de vanilie.
2. Intr-un alt bol adauga biscuitii, miezul de nuca, sarea si untul taiat cubulete. Amesteca totul cu o furculita pana obtii o compozitie omogena.
3. Pune merele la baza crockpot-ului si amestecul de biscuiti deasupra. Coace desertul timp de 2h, pana devine crocant si auriu la suprafata.
4. Serveste desertul cat e cald alaturi de inghetata de vanilie.
5. Pofta buna!

Apple delight
Reteta adaugata de: Karina Matrana
in categoria: Deserturi
Ingrediente:
1 kg mere
o lamaie verde
200 g caise uscate
50 g zahar brun
o lingurita scortisoara
o pastaie de vanilie
200 g biscuiti digestivi sfaramati
100 g miez de nuca taiat grosier
un varf de sare
100 g unt
Reteta:
1. Spala merele si curata-le de coaja si de samburi. Taie-le in sase, adauga-le intr-un bol incapator si stropeste-le cu sucul de lamaie. Adauga caisele taiate in jumatate, zaharul, scortisoara si semintele de la pastaia de vanilie.
2. Intr-un alt bol adauga biscuitii, miezul de nuca, sarea si untul taiat cubulete. Amesteca totul cu o furculita pana obtii o compozitie omogena.
3. Pune merele la baza crockpot-ului si amestecul de biscuiti deasupra. Coace desertul timp de 2h, pana devine crocant si auriu la suprafata.
4. Serveste desertul cat e cald alaturi de inghetata de vanilie.
5. Pofta buna!
1 kg mere
o lamaie verde
200 g caise uscate
50 g zahar brun
o lingurita scortisoara
o pastaie de vanilie
200 g biscuiti digestivi sfaramati
100 g miez de nuca taiat grosier
un varf de sare
100 g unt
Reteta:
1. Spala merele si curata-le de coaja si de samburi. Taie-le in sase, adauga-le intr-un bol incapator si stropeste-le cu sucul de lamaie. Adauga caisele taiate in jumatate, zaharul, scortisoara si semintele de la pastaia de vanilie.
2. Intr-un alt bol adauga biscuitii, miezul de nuca, sarea si untul taiat cubulete. Amesteca totul cu o furculita pana obtii o compozitie omogena.
3. Pune merele la baza crockpot-ului si amestecul de biscuiti deasupra. Coace desertul timp de 2h, pana devine crocant si auriu la suprafata.
4. Serveste desertul cat e cald alaturi de inghetata de vanilie.
5. Pofta buna!

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.