GULAŞ GĂTIT LA CROCK-POT
Reteta adaugata de: Tiberiu GRIGORIU
in categoria: Specialitati
GULAŞ GĂTIT LA CROCK-POT
INGREDIENTE
carne de viţel (cca. 500 g)
costiţă proaspătă de porc (cca. 400 g)
kaiser afumat (300 g)
4 morcovi
2 buc pătrunjel rădăcină
păstârnac
o ţelină mai mică
4 buc ceapă uscată
3 cartofi medii
sare, boia de ardei, piper
fulgi de ardei iute
chimen, cimbru, foi de dafin
pastă iute de ardei
2 linguri ulei
frunze de ţelină
pătrunjel verde
o lingură smântână
300 ml apă
pentru găluşcuţe:
1 ou
sare
4 linguri făină
2 linguri apă
MOD DE PREPARARE
Nu am scris cantităţi foarte exacte pentru ca aceasta depinde de gusturile fiecăruia şi de capacitatea vasului în care pregătiţi.
Carnea se taie bucăţi, zarzavatul se toacă. Cartofii se taie cuburi.
Se pune uleiul în vas, apoi se pune zarzavatul și se condimentează. Deasupra se aşează carnea şi se condimentează şi aceasta. Se pune apa.
Smântâna, verdeaţa şi găluştele se pregătesc mai târziu.
Se conectează oala la sursa de tensiune, se setează pe High şi se lasă 4 ore.
Spre finalul celor 4 ore, se pregătesc găluşcuţele.
Se bate oul cu puţină sare, se adaugă 2 linguri de făină, apă şi apoi restul de făină.
Trebuie obţinut un aluat nu prea tare din care să se formeze biluţe.
Se pun găluştele în oală şi se mai lasă o oră.
La final se adaugă smântâna şi verdeaţa tocată.
Se serveşte fierbinte, cu murături ar fi excelent.
INGREDIENTE
carne de viţel (cca. 500 g)
costiţă proaspătă de porc (cca. 400 g)
kaiser afumat (300 g)
4 morcovi
2 buc pătrunjel rădăcină
păstârnac
o ţelină mai mică
4 buc ceapă uscată
3 cartofi medii
sare, boia de ardei, piper
fulgi de ardei iute
chimen, cimbru, foi de dafin
pastă iute de ardei
2 linguri ulei
frunze de ţelină
pătrunjel verde
o lingură smântână
300 ml apă
pentru găluşcuţe:
1 ou
sare
4 linguri făină
2 linguri apă
MOD DE PREPARARE
Nu am scris cantităţi foarte exacte pentru ca aceasta depinde de gusturile fiecăruia şi de capacitatea vasului în care pregătiţi.
Carnea se taie bucăţi, zarzavatul se toacă. Cartofii se taie cuburi.
Se pune uleiul în vas, apoi se pune zarzavatul și se condimentează. Deasupra se aşează carnea şi se condimentează şi aceasta. Se pune apa.
Smântâna, verdeaţa şi găluştele se pregătesc mai târziu.
Se conectează oala la sursa de tensiune, se setează pe High şi se lasă 4 ore.
Spre finalul celor 4 ore, se pregătesc găluşcuţele.
Se bate oul cu puţină sare, se adaugă 2 linguri de făină, apă şi apoi restul de făină.
Trebuie obţinut un aluat nu prea tare din care să se formeze biluţe.
Se pun găluştele în oală şi se mai lasă o oră.
La final se adaugă smântâna şi verdeaţa tocată.
Se serveşte fierbinte, cu murături ar fi excelent.

GULAŞ GĂTIT LA CROCK-POT
Reteta adaugata de: Tiberiu GRIGORIU
in categoria: Specialitati
GULAŞ GĂTIT LA CROCK-POT
INGREDIENTE
carne de viţel (cca. 500 g)
costiţă proaspătă de porc (cca. 400 g)
kaiser afumat (300 g)
4 morcovi
2 buc pătrunjel rădăcină
păstârnac
o ţelină mai mică
4 buc ceapă uscată
3 cartofi medii
sare, boia de ardei, piper
fulgi de ardei iute
chimen, cimbru, foi de dafin
pastă iute de ardei
2 linguri ulei
frunze de ţelină
pătrunjel verde
o lingură smântână
300 ml apă
pentru găluşcuţe:
1 ou
sare
4 linguri făină
2 linguri apă
MOD DE PREPARARE
Nu am scris cantităţi foarte exacte pentru ca aceasta depinde de gusturile fiecăruia şi de capacitatea vasului în care pregătiţi.
Carnea se taie bucăţi, zarzavatul se toacă. Cartofii se taie cuburi.
Se pune uleiul în vas, apoi se pune zarzavatul și se condimentează. Deasupra se aşează carnea şi se condimentează şi aceasta. Se pune apa.
Smântâna, verdeaţa şi găluştele se pregătesc mai târziu.
Se conectează oala la sursa de tensiune, se setează pe High şi se lasă 4 ore.
Spre finalul celor 4 ore, se pregătesc găluşcuţele.
Se bate oul cu puţină sare, se adaugă 2 linguri de făină, apă şi apoi restul de făină.
Trebuie obţinut un aluat nu prea tare din care să se formeze biluţe.
Se pun găluştele în oală şi se mai lasă o oră.
La final se adaugă smântâna şi verdeaţa tocată.
Se serveşte fierbinte, cu murături ar fi excelent.
INGREDIENTE
carne de viţel (cca. 500 g)
costiţă proaspătă de porc (cca. 400 g)
kaiser afumat (300 g)
4 morcovi
2 buc pătrunjel rădăcină
păstârnac
o ţelină mai mică
4 buc ceapă uscată
3 cartofi medii
sare, boia de ardei, piper
fulgi de ardei iute
chimen, cimbru, foi de dafin
pastă iute de ardei
2 linguri ulei
frunze de ţelină
pătrunjel verde
o lingură smântână
300 ml apă
pentru găluşcuţe:
1 ou
sare
4 linguri făină
2 linguri apă
MOD DE PREPARARE
Nu am scris cantităţi foarte exacte pentru ca aceasta depinde de gusturile fiecăruia şi de capacitatea vasului în care pregătiţi.
Carnea se taie bucăţi, zarzavatul se toacă. Cartofii se taie cuburi.
Se pune uleiul în vas, apoi se pune zarzavatul și se condimentează. Deasupra se aşează carnea şi se condimentează şi aceasta. Se pune apa.
Smântâna, verdeaţa şi găluştele se pregătesc mai târziu.
Se conectează oala la sursa de tensiune, se setează pe High şi se lasă 4 ore.
Spre finalul celor 4 ore, se pregătesc găluşcuţele.
Se bate oul cu puţină sare, se adaugă 2 linguri de făină, apă şi apoi restul de făină.
Trebuie obţinut un aluat nu prea tare din care să se formeze biluţe.
Se pun găluştele în oală şi se mai lasă o oră.
La final se adaugă smântâna şi verdeaţa tocată.
Se serveşte fierbinte, cu murături ar fi excelent.

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.