Briose cu struguri
Reteta adaugata de: Cristina Radulescu
in categoria: Deserturi
Ingrediente
270 gr faina, 260 ml lapte de soia, 80 ml ulei, 110 gr zahar brun, 1 lingurita esenta de vanilie, 1/2 lingurita sare, 1/2 lingurita bicarbonat, 1 lingurita praf de copt, 48 boabe de struguri.Preincalzim cuptorul la 190 de grade. Pregatim tava cu hartiute pentru briose si trecem la struguri.Pentru fiecare briosa vom folosi cate 4 boabe de struguri, la spalam si le lasam la scurs.Intr-un bol amestecam cu ajutorul unui tel faina cernuta, zaharul, praful de copt, sarea si bicarbonatul de sodiu. Separat masuram laptele de soia si uleiul si turnam usor peste amestecul de ingrediente uscate. Amestecam pana la omogenizarea compozitiei.Turnam cate o lingura de compozitie in fiecare forma, punem 4 boabe de struguri si mai completam cu compozitie astfel incat sa umplem 3/4 din capacitatea formei de briosa. Dupa ce am terminat compozitia introducem tava la cuptor si coacem briosele pentru 18-20 de minute. Le scoatem din cuptor si le lasam 10 minute in tava, dupa care putem sa le trasferam pe un platou.
270 gr faina, 260 ml lapte de soia, 80 ml ulei, 110 gr zahar brun, 1 lingurita esenta de vanilie, 1/2 lingurita sare, 1/2 lingurita bicarbonat, 1 lingurita praf de copt, 48 boabe de struguri.Preincalzim cuptorul la 190 de grade. Pregatim tava cu hartiute pentru briose si trecem la struguri.Pentru fiecare briosa vom folosi cate 4 boabe de struguri, la spalam si le lasam la scurs.Intr-un bol amestecam cu ajutorul unui tel faina cernuta, zaharul, praful de copt, sarea si bicarbonatul de sodiu. Separat masuram laptele de soia si uleiul si turnam usor peste amestecul de ingrediente uscate. Amestecam pana la omogenizarea compozitiei.Turnam cate o lingura de compozitie in fiecare forma, punem 4 boabe de struguri si mai completam cu compozitie astfel incat sa umplem 3/4 din capacitatea formei de briosa. Dupa ce am terminat compozitia introducem tava la cuptor si coacem briosele pentru 18-20 de minute. Le scoatem din cuptor si le lasam 10 minute in tava, dupa care putem sa le trasferam pe un platou.

Briose cu struguri
Reteta adaugata de: Cristina Radulescu
in categoria: Deserturi
Ingrediente
270 gr faina, 260 ml lapte de soia, 80 ml ulei, 110 gr zahar brun, 1 lingurita esenta de vanilie, 1/2 lingurita sare, 1/2 lingurita bicarbonat, 1 lingurita praf de copt, 48 boabe de struguri.Preincalzim cuptorul la 190 de grade. Pregatim tava cu hartiute pentru briose si trecem la struguri.Pentru fiecare briosa vom folosi cate 4 boabe de struguri, la spalam si le lasam la scurs.Intr-un bol amestecam cu ajutorul unui tel faina cernuta, zaharul, praful de copt, sarea si bicarbonatul de sodiu. Separat masuram laptele de soia si uleiul si turnam usor peste amestecul de ingrediente uscate. Amestecam pana la omogenizarea compozitiei.Turnam cate o lingura de compozitie in fiecare forma, punem 4 boabe de struguri si mai completam cu compozitie astfel incat sa umplem 3/4 din capacitatea formei de briosa. Dupa ce am terminat compozitia introducem tava la cuptor si coacem briosele pentru 18-20 de minute. Le scoatem din cuptor si le lasam 10 minute in tava, dupa care putem sa le trasferam pe un platou.
270 gr faina, 260 ml lapte de soia, 80 ml ulei, 110 gr zahar brun, 1 lingurita esenta de vanilie, 1/2 lingurita sare, 1/2 lingurita bicarbonat, 1 lingurita praf de copt, 48 boabe de struguri.Preincalzim cuptorul la 190 de grade. Pregatim tava cu hartiute pentru briose si trecem la struguri.Pentru fiecare briosa vom folosi cate 4 boabe de struguri, la spalam si le lasam la scurs.Intr-un bol amestecam cu ajutorul unui tel faina cernuta, zaharul, praful de copt, sarea si bicarbonatul de sodiu. Separat masuram laptele de soia si uleiul si turnam usor peste amestecul de ingrediente uscate. Amestecam pana la omogenizarea compozitiei.Turnam cate o lingura de compozitie in fiecare forma, punem 4 boabe de struguri si mai completam cu compozitie astfel incat sa umplem 3/4 din capacitatea formei de briosa. Dupa ce am terminat compozitia introducem tava la cuptor si coacem briosele pentru 18-20 de minute. Le scoatem din cuptor si le lasam 10 minute in tava, dupa care putem sa le trasferam pe un platou.

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.