Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă gogoșari umpluți cu carne la vas de fontă Crock-Pot by Prăjiturela

Rețetă gogoșari umpluți cu carne la vas de fontă Crock-Pot by Prăjiturela
Rețetă gogoșari umpluți cu carne la vas de fontă Crock-Pot by Prăjiturela Rețetă gogoșari umpluți cu carne la vas de fontă Crock-Pot by Prăjiturela Rețetă gogoșari umpluți cu carne la vas de fontă Crock-Pot by Prăjiturela

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru 8 gogoșari:
• 9 gogoșari
• 700 kg carne de vită slabă
• 1 ceapă albă medie
• 1 morcov mediu
• 1 legatură mică de pătrunjel
• 100 g orez alb
• Piper proaspăt râsnit
• Sare
• 3 linguri de ulei

Pentru sos:
• 1 l apă
• 300 g passata de tomate sau suc de tomate
• 2 lingurițe amestec legume deshidratate
• 200 g supă de vită
• 1 linguriță zahăr
• 1 linguriță oțet
• 1 linguriță sare
• 1 linguriță piper

Descriere

Încearcă o rețetă de gogoșari cu carne, alături de un sos cu gust bogat și conținut scăzut de calorii. 

Mod de preparare

Pasul 1: Spală bine gogoșarii, taie „capac” si îndepărtează cotorul si semințele, apoi distribuie în cratița de fontă.

Pasul 2: Toacă mărunt ceapa, morcovul, un gogoșar, patrunjelul și călește-le 10 minute în altă oală de fontă.

Pasul 3: Adaugă și orezul, pe care îl mai călești câteva minute, apoi carnea tocată și lasă la foc mic 10 minute. Adaugă sare si piper.

Pasul 4: Umple gogoșarii cu ajutorul unei linguri.

Pasul 5: Amestecă toate ingredientele pentru sos și toarnă amestecul peste gogoșar.

Pasul 6: Încinge cuptorul la 170 de grade, pe functia ventilație.

Pasul 7: Pune cratiţa cu gogoșarii umpluți pe plită la foc mare până începe să fiarbă, apoi dă mâncarea la cuptor pentru o oră și jumătate. Îndepărtează capacul după o oră. Servește gogoșarii în sos.