Rețetă pizza cu dovlecei la tigaia din fontă emailată rotundă 20 cm Crockpot by Nutriție sănătoasă
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
Blat: |
• 2 ouă |
• 1 dovlecel mediu |
• câteva fire de ceapă verde |
• 2 lg făină de ovăz |
• 1lgt oregano |
• 1/2 legătură pătrunjel |
• piper, sare |
• 1lgt ulei de măsline/ghee |
Topping (alegere): |
• o mână de fruze spanac |
• 100g mozzarella |
• măsline |
• roșii |
• ardei |
Descriere
Îți prezentăm o rețetă delicioasă de pizza cu aluat din dovlecei fără coacere preparată de Nutriție sănătoasă! Ușor de pregătit în tigaia antiaderentă din fontă emailată Crockpot!
Mod de preparare
- Dovlecelul se dă pe răzătoare și apoi se adaugă puțină sare.
- Se lasă așa pentru 5-10 minute, apoi se stoarce foarte bine folosind un prosop de bucătărie curat.
- Într-un bol se adaugă toate ingredientele pentru blat și se amesteca bine.
- Într-o tigaie antiaderenta se adaugă uleiul de măsline/ghee, iar după ce s-a încins puțin se adaugă și compoziția.
- Se lasă pentru 4-6 minute pe o parte și apoi se întoarce pe partea cealaltă.
- Se adaugă ingredientele pentru topping și se acoperă cu un capac.
- Se servește caldă, însă chiar și rece e delicioasă.