Musaca
Reteta adaugata de: Petruța Olteanu
in categoria: Alt tip de carne
1 kg cartofi
6 ouă
750 g carne tocată
1 morcov
1 ceapă
200 g smântână
100 g caşcaval
sare
piper
cimbru
1 lingură pastă de tomate
1 legătură de mărar
ulei
×
Retete garantate
Bucataras
FREE - In Google Play
DESCARCA
CAUTA
Musaca de Dorna la Crock Pot
Postat de madi_marin in Slow Cooking
8 Sep 2015 | 1406 vizualizari
20153Distribuie pe wall-ul tau
Transformă părul uscat cu gama Elseve Ulei Extraordinar.
A doua reţetă este adaptată modului de preparare la slow cooker-ul Crock Pot şi preluată din cartea ,,Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti,, a lui Radu Anton Roman.
Ingrediente
1 kg cartofi
6 ouă
750 g carne tocată
1 morcov
1 ceapă
200 g smântână
100 g caşcaval
sare
piper
cimbru
1 lingură pastă de tomate
1 legătură de mărar
ulei
Mod de preparare
Cartofii se pun la fiert în coajă.
Se prepară între timp umplutura: se toacă ceapa mărunt şi morcovul se rade pe răzătoarea măruntă. Se pun la călit în puţin ulei, apoi se adaugă carnea şi 1 ceaşcă de apă. Când carnea e aproape făcută se dă deoparte şi se adaugă două ouă ,sare, piper, cimbru, pastă de tomate şi o parte din mărarul tocat.
Când cartofii sunt gata, se curăţă de coajă şi doi-trei dintre ei se taie cubuleţe, iar restul felii.
Celelalte patru ouă se bat ca pentru omletă cu smântâna şi caşcavalul.
În vasul aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l cu ulei şi tapetat cu hârtie de copt se pun straturi alternative de felii de cartofi peste care se toarnă din amestecul de ouă, apoi carne, cartofi cu ouă, carne, iar ultimul strat să fie de cubuleţe de cartofi peste care se toarnă iar amestec de ouă, caşcaval ras şi mărar.
Coacem 3 ore in aparatul Crock Pot pe modul high, verificând din când în când preparatul.
Poftă bună!
6 ouă
750 g carne tocată
1 morcov
1 ceapă
200 g smântână
100 g caşcaval
sare
piper
cimbru
1 lingură pastă de tomate
1 legătură de mărar
ulei
×
Retete garantate
Bucataras
FREE - In Google Play
DESCARCA
CAUTA
Musaca de Dorna la Crock Pot
Postat de madi_marin in Slow Cooking
8 Sep 2015 | 1406 vizualizari
20153Distribuie pe wall-ul tau
Transformă părul uscat cu gama Elseve Ulei Extraordinar.
A doua reţetă este adaptată modului de preparare la slow cooker-ul Crock Pot şi preluată din cartea ,,Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti,, a lui Radu Anton Roman.
Ingrediente
1 kg cartofi
6 ouă
750 g carne tocată
1 morcov
1 ceapă
200 g smântână
100 g caşcaval
sare
piper
cimbru
1 lingură pastă de tomate
1 legătură de mărar
ulei
Mod de preparare
Cartofii se pun la fiert în coajă.
Se prepară între timp umplutura: se toacă ceapa mărunt şi morcovul se rade pe răzătoarea măruntă. Se pun la călit în puţin ulei, apoi se adaugă carnea şi 1 ceaşcă de apă. Când carnea e aproape făcută se dă deoparte şi se adaugă două ouă ,sare, piper, cimbru, pastă de tomate şi o parte din mărarul tocat.
Când cartofii sunt gata, se curăţă de coajă şi doi-trei dintre ei se taie cubuleţe, iar restul felii.
Celelalte patru ouă se bat ca pentru omletă cu smântâna şi caşcavalul.
În vasul aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l cu ulei şi tapetat cu hârtie de copt se pun straturi alternative de felii de cartofi peste care se toarnă din amestecul de ouă, apoi carne, cartofi cu ouă, carne, iar ultimul strat să fie de cubuleţe de cartofi peste care se toarnă iar amestec de ouă, caşcaval ras şi mărar.
Coacem 3 ore in aparatul Crock Pot pe modul high, verificând din când în când preparatul.
Poftă bună!

Musaca
Reteta adaugata de: Petruța Olteanu
in categoria: Alt tip de carne
1 kg cartofi
6 ouă
750 g carne tocată
1 morcov
1 ceapă
200 g smântână
100 g caşcaval
sare
piper
cimbru
1 lingură pastă de tomate
1 legătură de mărar
ulei
×
Retete garantate
Bucataras
FREE - In Google Play
DESCARCA
CAUTA
Musaca de Dorna la Crock Pot
Postat de madi_marin in Slow Cooking
8 Sep 2015 | 1406 vizualizari
20153Distribuie pe wall-ul tau
Transformă părul uscat cu gama Elseve Ulei Extraordinar.
A doua reţetă este adaptată modului de preparare la slow cooker-ul Crock Pot şi preluată din cartea ,,Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti,, a lui Radu Anton Roman.
Ingrediente
1 kg cartofi
6 ouă
750 g carne tocată
1 morcov
1 ceapă
200 g smântână
100 g caşcaval
sare
piper
cimbru
1 lingură pastă de tomate
1 legătură de mărar
ulei
Mod de preparare
Cartofii se pun la fiert în coajă.
Se prepară între timp umplutura: se toacă ceapa mărunt şi morcovul se rade pe răzătoarea măruntă. Se pun la călit în puţin ulei, apoi se adaugă carnea şi 1 ceaşcă de apă. Când carnea e aproape făcută se dă deoparte şi se adaugă două ouă ,sare, piper, cimbru, pastă de tomate şi o parte din mărarul tocat.
Când cartofii sunt gata, se curăţă de coajă şi doi-trei dintre ei se taie cubuleţe, iar restul felii.
Celelalte patru ouă se bat ca pentru omletă cu smântâna şi caşcavalul.
În vasul aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l cu ulei şi tapetat cu hârtie de copt se pun straturi alternative de felii de cartofi peste care se toarnă din amestecul de ouă, apoi carne, cartofi cu ouă, carne, iar ultimul strat să fie de cubuleţe de cartofi peste care se toarnă iar amestec de ouă, caşcaval ras şi mărar.
Coacem 3 ore in aparatul Crock Pot pe modul high, verificând din când în când preparatul.
Poftă bună!
6 ouă
750 g carne tocată
1 morcov
1 ceapă
200 g smântână
100 g caşcaval
sare
piper
cimbru
1 lingură pastă de tomate
1 legătură de mărar
ulei
×
Retete garantate
Bucataras
FREE - In Google Play
DESCARCA
CAUTA
Musaca de Dorna la Crock Pot
Postat de madi_marin in Slow Cooking
8 Sep 2015 | 1406 vizualizari
20153Distribuie pe wall-ul tau
Transformă părul uscat cu gama Elseve Ulei Extraordinar.
A doua reţetă este adaptată modului de preparare la slow cooker-ul Crock Pot şi preluată din cartea ,,Bucate, vinuri şi obiceiuri româneşti,, a lui Radu Anton Roman.
Ingrediente
1 kg cartofi
6 ouă
750 g carne tocată
1 morcov
1 ceapă
200 g smântână
100 g caşcaval
sare
piper
cimbru
1 lingură pastă de tomate
1 legătură de mărar
ulei
Mod de preparare
Cartofii se pun la fiert în coajă.
Se prepară între timp umplutura: se toacă ceapa mărunt şi morcovul se rade pe răzătoarea măruntă. Se pun la călit în puţin ulei, apoi se adaugă carnea şi 1 ceaşcă de apă. Când carnea e aproape făcută se dă deoparte şi se adaugă două ouă ,sare, piper, cimbru, pastă de tomate şi o parte din mărarul tocat.
Când cartofii sunt gata, se curăţă de coajă şi doi-trei dintre ei se taie cubuleţe, iar restul felii.
Celelalte patru ouă se bat ca pentru omletă cu smântâna şi caşcavalul.
În vasul aparatului Crock Pot slow cooker Digital 4,7 l cu ulei şi tapetat cu hârtie de copt se pun straturi alternative de felii de cartofi peste care se toarnă din amestecul de ouă, apoi carne, cartofi cu ouă, carne, iar ultimul strat să fie de cubuleţe de cartofi peste care se toarnă iar amestec de ouă, caşcaval ras şi mărar.
Coacem 3 ore in aparatul Crock Pot pe modul high, verificând din când în când preparatul.
Poftă bună!

Home
Retete
Premii
Castigatori
Regulament
Politica de confirdentialitate
Concursul se desfasoara in perioada 05.10.2017 - 25.10.2017. Prin participarea la concurs sunt de acord cu regulamentul acestuia.