Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta pui Tikka Masala

Reteta pui Tikka Masala
Reteta pui Tikka Masala

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpe superioare – 5 buc.
• Ulei de alune – 1 lingura
• Sucul de la o lamaie
• Coriandru boabe – 1 lingurita
• Chimion – 1/2 lingurita
• Nucsoara – 1/2 lingurita
• Cardamon – 1/2 lingurita
• Scortisoara – 1/2 lingurita
• Piure de rosii – 1 lingura
• Smantana de gatit – 100 ml
• Lapte de cocos – 50 ml
• Piper cayenne – 1 lingurita
• Ghimbir ras – 1/2 lingurita
• Ulei – 2 linguri
• Ceapa rosie – 1 buc.
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• curatati si taiati cubulete pulpele superioare
• puneti-le intr-un castron incapator si adaugati peste acestea uleiul de alune, sucul de la o lamaie, coriandru boabe (pe care le macinati), chimion, nucsoara, cardamon, scortisoara, piper cayenne, ghimbir ras, sare si piper
• tocati ceapa cubulete mici si adaugati-o si pe aceasta deasupra, impreuna cu piureul de rosii, smantana de gatit, laptele de cocos si uleiul
• amestecati foarte bine totul si puneti compozitia in Slow Cookerul 3.5L Digital Hinged Lid Crock-Pot
• setati pe modul de gatire High si opriti dupa 2 ore.

Pofta buna!