Reteta pui Tikka Masala
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpe superioare – 5 buc. |
• Ulei de alune – 1 lingura |
• Sucul de la o lamaie |
• Coriandru boabe – 1 lingurita |
• Chimion – 1/2 lingurita |
• Nucsoara – 1/2 lingurita |
• Cardamon – 1/2 lingurita |
• Scortisoara – 1/2 lingurita |
• Piure de rosii – 1 lingura |
• Smantana de gatit – 100 ml |
• Lapte de cocos – 50 ml |
• Piper cayenne – 1 lingurita |
• Ghimbir ras – 1/2 lingurita |
• Ulei – 2 linguri |
• Ceapa rosie – 1 buc. |
• Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• curatati si taiati cubulete pulpele superioare
• puneti-le intr-un castron incapator si adaugati peste acestea uleiul de alune, sucul de la o lamaie, coriandru boabe (pe care le macinati), chimion, nucsoara, cardamon, scortisoara, piper cayenne, ghimbir ras, sare si piper
• tocati ceapa cubulete mici si adaugati-o si pe aceasta deasupra, impreuna cu piureul de rosii, smantana de gatit, laptele de cocos si uleiul
• amestecati foarte bine totul si puneti compozitia in Slow Cookerul 3.5L Digital Hinged Lid Crock-Pot
• puneti-le intr-un castron incapator si adaugati peste acestea uleiul de alune, sucul de la o lamaie, coriandru boabe (pe care le macinati), chimion, nucsoara, cardamon, scortisoara, piper cayenne, ghimbir ras, sare si piper
• tocati ceapa cubulete mici si adaugati-o si pe aceasta deasupra, impreuna cu piureul de rosii, smantana de gatit, laptele de cocos si uleiul
• amestecati foarte bine totul si puneti compozitia in Slow Cookerul 3.5L Digital Hinged Lid Crock-Pot
• setati pe modul de gatire High si opriti dupa 2 ore.
Pofta buna!
Pofta buna!