Reteta cotlet de porc impanat, cu bacon si caise confiate
Porții
3
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Cotlet de porc – 1 buc. (1.2 - 1.5 kg) |
• Sunca de porc – 150 gr. |
• Bacon calitativ sau pancetta – 12 felii |
• Caise confiate – aprox. 10 buc. |
• Bere neagra – 150 - 200 ml |
• Sare si piper Cayenne – dupa gust |
Mod de preparare
• crestati cotletul in mijloc folosind un cutit ascutit (trebuie sa realizati un buzunar)
• folosind o spatula subtire, indesati usor sunca de porc in interiorul cotletului
• asezonati cotletul si inveliti-l in feliile de bacon sau pancetta
• adaugati caise confiate pe deasupra si legati-l cu papiota culinara (sfoara pentru gatit)
• introduceti-l in slow cooker Crock-Pot 3.5L Digital HingedLid, setati pe modul ''High'', adaugati berea neagra si lasati cotletul pentru cca 4 - 5 ore, in functie de dimensiunea sa
• cu 15 minute inainte de a-l scoate, asezonati inca o data, daca este cazul.
Pofta buna!
• folosind o spatula subtire, indesati usor sunca de porc in interiorul cotletului
• asezonati cotletul si inveliti-l in feliile de bacon sau pancetta
• adaugati caise confiate pe deasupra si legati-l cu papiota culinara (sfoara pentru gatit)
• introduceti-l in slow cooker Crock-Pot 3.5L Digital HingedLid, setati pe modul ''High'', adaugati berea neagra si lasati cotletul pentru cca 4 - 5 ore, in functie de dimensiunea sa
• cu 15 minute inainte de a-l scoate, asezonati inca o data, daca este cazul.
Pofta buna!