Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă cotlete de miel la vasul de fontă Crock-pot by Bucătar Maniac

Rețetă cotlete de miel la vasul de fontă Crock-pot by Bucătar Maniac
Rețetă cotlete de miel la vasul de fontă Crock-pot by Bucătar Maniac Rețetă cotlete de miel la vasul de fontă Crock-pot by Bucătar Maniac

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1,5 kg cotlete de miel
• 2 fire de usturoi verde (opțional)
• 2 căței de usturoi
• 3-4 crenguțe de cimbru proaspăt
• 1 crenguță de rozmarin
• 4-5 frunze de mentă proaspătă
• Coaja de la o lămâie
• Sucul de la o lămâie
• ½ cub de supă bio
• 50 ml vin alb
• 30 ml ulei de măsline
• 2 lingurițe de miere
• 2 linguri de muștar dulce

Descriere

Atunci când vine vorba de cotlete de miel în vasul de fontă de 6,6 litri de la Crockpot este opțiunea perfectă pentru a obține o mâncare fragedă și plină de arome. Datorită capacității sale generoase, pot găti în el aproximativ 7 porții de friptură, suficiente pentru a hrăni o familie întreagă sau pentru o cină festivă cu invitați.

Mod de preparare

Pasul 1: Feliază cotletele de miel apoi condimentează cu sare, piper și oregano pe ambele părți.

Pasul 2: Mixează în robot mentă, rozmarin, cimbru, usturoi verde, 2 căței de usturoi, coajă de lămâie, miere, muștar, jumătate de cub de supă, ulei de măsline, vin alb și sucul de la o lămâie.

Pasul 3: În vasul de fontă emailată de la Crockpot, pune jumătate din acest sos, iar apoi am pus și cotletele de miel. Toarnă deasupra restul de sos și pune totul la cuptor cu capac, pentru o oră și jumătate la 160°C.

Pasul 4: Îndepărtează capacul și am întoarce cotletele pe partea cealaltă, mai lasă-le la cuptor încă 20 de minute.


Cotletele de miel s-au copt încet, la căldură constantă în sosul aromat și au devenit fragede și suculete!