Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ciorbă cu perișoare de pasăre pregătită la Slow cooker Crock Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté by Laura's Sweets

Rețetă ciorbă cu perișoare de pasăre pregătită la Slow cooker Crock Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté by Lauras Sweets
Rețetă ciorbă cu perișoare de pasăre pregătită la Slow cooker Crock Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté by Lauras Sweets Rețetă ciorbă cu perișoare de pasăre pregătită la Slow cooker Crock Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté by Lauras Sweets Rețetă ciorbă cu perișoare de pasăre pregătită la Slow cooker Crock Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté by Lauras Sweets

Porții

6

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1,5 l apă
• un piept pasare de țară
• 1 ceapa
• 1 morcov
• 1 felie țelină
• 1 rădăcină pătrunjel
• sare
• condimente (după gust)
• 50 ml ulei de floarea soarelui
• 3 – 4 linguri orez
• 200 ml suc roșii
• 400 ml borș natural
• leuștean/pătrunjel verde tocat pentru servit

Descriere

Nimic nu se compară cu gustul unei ciorbe cu perișoare din pasăre pregătită acasă. Profită de perioada aceasta și petrece mai mult timp alături de familie, în timp ce  Slow cookeul Crock Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté gătește pentru tine. Încearcă și tu rețeta aceasta pregătită de Laura's Sweets

Mod de preparare

  • Pieptul de pui se toaca la mașină de tocat.
  • Se curăță și se spală legumele, mai puțin țelina.
  • Ceapa se taie mărunt, iar morcovul și rădăcina de pătrunjel se rad mărunt.
  • Jumătate din legumele tocate se amestecă împreună cu carnea, se adaugă orezul spălat, puțin ulei, sare și condimente după gust.
  • Se adaugă 2-3 linguri de apă rece. Se omogenizează compoziția de carne, apoi se formează perișoare. 
  • Se conectează slow cooker-ul Crock Pot 4.5L DuraCeramic Hinged Lid Sauté la o sursă de curent.
  • Se toarnă puțin ulei în vasul aparatului. 
  • Notă: vasul de gătit este potrivit pentru sotare, prăjire, rumenire sau prăjire rapidă, astfel că, se pot sota legumele înainte. 
  • Se pun legumele rămase, apoi se toarnă 1,5 l apă. 
  • Se adaugă sare, felia de țelină și perișoarele.
  • La final, se adaugă sucul de roșii.
  • Se închide capacul, apoi se setează opțiunea high, cu durata 4-5 ore de gătit.
  • Cu 30 minute înainte de expirarea timpului, se adaugă borșul fierbinte.
  • Ciorba se servește cu pătrunjel sau leuștean verde tocat și ardei iute, după preferințe. 

Bucură-te de gustul bun al unei ciorbe pregătită fără griji, chiar la tine acasă! Poftă bună!