Reteta pastrama de berbecut cu mamaliguta gratinata la slow cooker Crock-Pot 3.5L Digital HingedLid
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
6h
Temperatură
high
Calorii
804
Ingrediente
• Pulpa de berbecut – 1 kg |
• Foi de dafin – 6 buc. |
• Boia dulce – 1 lingurita |
• Boia iute – 1 varf de cutit |
• Piper negru boabe – ¼ lingurita |
• Coriandru boabe – ½ lingurita |
• Cimbru – ½ lingurita |
• Miere – ½ lingurita |
• Vin rosu demisec – 100 ml |
• Apa – 50 ml |
• Ulei de floarea-soarelui – 1 lingurita |
• Sare – dupa gust |
Pentru mamaliga: |
• Malai – 300 gr. |
• Sare – 1/2 lingurita |
• Unt – 25 gr. |
• Apa – 400 ml |
Mod de preparare
• marinati pastrama de berbecut cu toate ingredientele mentionate mai sus, pentru minimum 24 de ore
• fasonati-o si introduceti-o in Slow Cooker 3.5L Digital Hinged Lid Crock-Pot pentru 6 ore, pe modul de temperatura ''High'' si adaugati apa
• pentru a prepara mamaliga puneti apa la incalzit pe foc
• adaugati sare si un praf de malai inainte de a incepe sa fiarba
• cand apa incepe sa fiarba, adaugati malaiul amestecand cu un tel
• cand vedeti ca mamaliga incepe sa se inchege, adaugati untul si dati focul mic
• continuati sa amestecati ca sa nu se lipeasca de baza cratitei.
Pofta buna!
• fasonati-o si introduceti-o in Slow Cooker 3.5L Digital Hinged Lid Crock-Pot pentru 6 ore, pe modul de temperatura ''High'' si adaugati apa
• pentru a prepara mamaliga puneti apa la incalzit pe foc
• adaugati sare si un praf de malai inainte de a incepe sa fiarba
• cand apa incepe sa fiarba, adaugati malaiul amestecand cu un tel
• cand vedeti ca mamaliga incepe sa se inchege, adaugati untul si dati focul mic
• continuati sa amestecati ca sa nu se lipeasca de baza cratitei.
Pofta buna!