Rețetă vită gătită încet (slow) în sos roșu la vasul rotund pentru cuptor cu capac din fontă emailată, 2.84 L Crock-Pot pregătită de Mihai Gătește
Porții
1
Complexitate
3
Pregătire
Gătire
6h
Temperatură
keep warm
Calorii
-
Ingrediente
• 700 g antricot de mânzat |
• 3 cepe roșii |
• 6 tulpini țelină apio |
• 3-4 fire de rozmarin |
• 2 frunze de dafin |
Pentru sos: |
• 1 lingură de sos Worcestershire |
• 1 lingură si 1/2 de vodka |
• 1 lingură vin de Porto sau alt vin dulce/demidulce |
• 1 lingură sirop de arțar |
• zeamă de la 1 jumătate de lămâie |
• picături sos ardei iute |
• 200 ml apă |
• sare |
• piper |
Descriere
Ai încercat să gătești vită la cuptor în noile vase de gătit Crock-Pot din fontă emailată? Gătită lent la cuptor, va deveni fragedă și se va topi în gură! Iar cu sosul roșu, așa cum a pregătit-o Mihai Gătește, vei putea să simți aromele întrepătrunse ale ingredientelor. Încearcă acum rețeta!
Mod de preparare
Preparat cu
-120lei
Crock-Pot
Vas cuptor, capac, fontă emailată, 2.84L, rotund, turcoaz Crock-Pot
Fontă emailată
Capac inclus
Capacitate 2.84 L
• indisponibil
PRP: 399,99lei
279,99lei