Reteta dulceata de caise
Porții
3
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Caise (nu foarte coapte) – 1 kg |
• Zahar gelifiant – 300 gr. |
• Zeama de lamaie – 3 linguri |
• Scortisoara batoane – 2 buc. |
• Gellfix – ½ plic |
Mod de preparare
• taiati caisele cuburi si introduceti-le in slow cooker Crock-Pot 3.5 L Manual Red
• peste acestea adaugati zeama de lamaie, zaharul gelifiant, gellfix-ul si batoanele de scortisoara
• amestecati bine
• porniti slow cooker Crock-Pot 3.5 L Manual Red pe modul de gatire ''High'' si lasati-l cca 2 ore
• turnati apoi compozitia in borcane sterilizate, lasati sa se raceasca si apoi puneti capacul – le puteti pastra vreme indelungata in frigider.
Savurati cu placere!
• peste acestea adaugati zeama de lamaie, zaharul gelifiant, gellfix-ul si batoanele de scortisoara
• amestecati bine
• porniti slow cooker Crock-Pot 3.5 L Manual Red pe modul de gatire ''High'' si lasati-l cca 2 ore
• turnati apoi compozitia in borcane sterilizate, lasati sa se raceasca si apoi puneti capacul – le puteti pastra vreme indelungata in frigider.
Savurati cu placere!