Mini Cheesecakes la Crock-Pot 3.5 by Prăjiturela
Porții
5
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 200 g biscuiți digestivi |
• 100 g unt de arahide natural (neîndulcit) |
• 400 g cremă de brânză |
• 3 ouă |
• 150 ml smântână pentru frișcă (smântână dulce) |
• 100 g zahăr pudră |
• 1 linguriță extract/esență de vanilie |
• un praf de sare |
• căpșune proaspetefulgi de ciocolată |
Descriere
Prăjiturela ne arată cum să pregătim această rețetă de mini cheesecakes răcoritoare, de vară, super delicioase și ușor de realizat! Bineînțeles, secretul acestei rețete este folosirea slow-cookerului Crock-pot, în acest caz, a slow cookerului Crock-Pot 3.5 L.
Mod de preparare
- Mărunțește biscuiții într-un blender sau cu ajutorul unui sucitor
- Topește untul la temperatură mică
- Amestecă biscuiții cu untul topit, apoi distribuie compoziția în 5 borcănele (eu am avut unele de 100 g)
- Dă borcănelele deoparte
- Într-un bol amestecă brânzaRând pe rand, adaugă ouăle
- Înglobează ouăleAdagă restul ingredientelor și mai mixează puțin. Atenție! Nu foarte mult, ci doar cât să se omogenizeze compoziția - nu vrem o spumă aerată, ci o cremă
- Toarnă compoziția peste blatul de biscuiți, apoi punem brocanelele în Crock- Pot (mai puțin unul)
- Toarnă apa în vasul slow cooker-ului (de preferat fierbinte) cât să acoperi¾ din borcanele.
- Adaugă ultimul borcan, pune o foaie de hârtie de copt pe deasupra – pentru a nu se face condens pe suprafață compoziției cu brânză
- Pune capacul și alege setarea „high” pentru 4 ore
- După cele 4 ore scoate borcanele din Crock-Pot
- După ce mini cheesecake-urile s-au răcit decoreză-le cu căpșune proaspete și fulgi de ciocolată.