Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Mini Cheesecakes la Crock-Pot 3.5 by Prăjiturela

Mini Cheesecakes la Crock-Pot 3.5 by Prăjiturela

Porții

5

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 200 g biscuiți digestivi
• 100 g unt de arahide natural (neîndulcit)
• 400 g cremă de brânză
• 3 ouă
• 150 ml smântână pentru frișcă (smântână dulce)
• 100 g zahăr pudră
• 1 linguriță extract/esență de vanilie
• un praf de sare
• căpșune proaspetefulgi de ciocolată

Descriere

Prăjiturela ne arată cum să pregătim această rețetă de mini cheesecakes răcoritoare, de vară, super delicioase și ușor de realizat! Bineînțeles, secretul acestei rețete este folosirea slow-cookerului Crock-pot, în acest caz, a slow cookerului Crock-Pot 3.5 L. 

Mod de preparare

  • Mărunțește biscuiții într-un blender sau cu ajutorul unui sucitor
  • Topește untul la temperatură mică
  • Amestecă biscuiții cu untul topit, apoi distribuie compoziția în 5 borcănele (eu am avut unele de 100 g)
  • Dă borcănelele deoparte 
  • Într-un bol amestecă brânzaRând pe rand, adaugă ouăle
  • Înglobează ouăleAdagă restul ingredientelor și mai mixează puțin. Atenție! Nu foarte mult, ci doar cât să se omogenizeze compoziția - nu vrem o spumă aerată, ci o cremă
  • Toarnă compoziția peste blatul de biscuiți, apoi punem brocanelele în Crock- Pot (mai puțin unul)
  • Toarnă apa în vasul slow cooker-ului (de preferat fierbinte) cât să acoperi¾ din borcanele.
  • Adaugă ultimul borcan, pune o foaie de hârtie de copt pe deasupra – pentru a nu se face condens pe suprafață compoziției cu brânză
  • Pune capacul și alege setarea „high” pentru 4 ore
  • După cele 4 ore scoate borcanele din Crock-Pot
  • După ce mini cheesecake-urile s-au răcit decoreză-le cu căpșune proaspete și fulgi de ciocolată.
Poftă mare!