Reteta iaurt cu bezele si afine
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5h
Temperatură
keep warm
Calorii
-
Ingrediente
• Lapte de vaca – 1 L |
• Iaurt grecesc – 100 gr. |
• Afine – 80 gr. |
• Sirop de agave – 1 lingurita |
• Coaja rasa de la o portocala |
• Bezele de cofetarie – 9 - 10 buc. |
• Sare – 1 varf de cutit |
Mod de preparare
• adaugati laptele de vaca in Slow Cookerul 3.5L Digital Hinged Lid Crock-Pot si setati functia ''Keep Warm''
• amestecati iaurtul grecesc si sarea in acesta
• inveliti capacul intr-un prosop de bumbac si puneti-l deasupra
• dupa cca 6 ore, scurgeti iaurtul printr-o sita foarte fina sau prin mai multe straturi de tifon suprapuse, lasandu-l la scurs si implicit la intarit peste noapte in frigider
• adaugati coaja rasa de portocala, siropul de agave, afinele si amestecati foarte bine
• rupeti bezelele si amestecati-le usor si pe acestea inauntru.
Pofta buna!
• amestecati iaurtul grecesc si sarea in acesta
• inveliti capacul intr-un prosop de bumbac si puneti-l deasupra
• dupa cca 6 ore, scurgeti iaurtul printr-o sita foarte fina sau prin mai multe straturi de tifon suprapuse, lasandu-l la scurs si implicit la intarit peste noapte in frigider
• adaugati coaja rasa de portocala, siropul de agave, afinele si amestecati foarte bine
• rupeti bezelele si amestecati-le usor si pe acestea inauntru.
Pofta buna!