Reteta para posata in vin
Porții
5
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
7h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pere – 1 kg |
• Batoane de scortisoara – 2 - 3 buc. |
• Coaja de la o portocala |
• Anason stelat – cateva bobite |
• Ienibahar – cateva bobite |
• Cuisoare – cateva |
• Bobite de cardamon – cateva |
• Sangria dulce cat sa le acopere |
• Zahar brun – 2 - 3 linguri, depinde cat de dulce este vinul |
Mod de preparare
• perele se curata de coaja, lasandu-le codita
• scobiti-le in interior fara sa le rupeti si asezati-le intr-o oala
• acoperiti-le cu Sangria si adaugati coaja de portocala pe care ati spalat-o foarte bine in prealabil
• adaugati zaharul daca este cazul, luand in calcul ca atunci cand se va reduce compozitia va fi mult mai dulce decat la inceput
• adaugati cardamonul, anasonul, ienibaharul, scortisoara si cuisoarele in Sangria
• porniti Slow Cooker 3.5L Digital Hinged Lid Crock-Pot pe modul de gatire "High" si lasati perele cca. 7 ore, pana vor deveni mov si suficient de moi incat sa puteti baga furculita cu usurinta in ele, dar nici sa se dezintegreze in momentul in care doriti sa le scoateti afara
• Sangria o puteti pune intr-o oala, la foc iute, pentru a o reduce si a face un sos exceptional din ea
• perele se pot servi atat simple, cat si cu migdale, nuci, alune coapte, caramelizate, mousse de ciocolata sau inghetata – optiunile sunt nenumarate.
Pofta buna!
• scobiti-le in interior fara sa le rupeti si asezati-le intr-o oala
• acoperiti-le cu Sangria si adaugati coaja de portocala pe care ati spalat-o foarte bine in prealabil
• adaugati zaharul daca este cazul, luand in calcul ca atunci cand se va reduce compozitia va fi mult mai dulce decat la inceput
• adaugati cardamonul, anasonul, ienibaharul, scortisoara si cuisoarele in Sangria
• porniti Slow Cooker 3.5L Digital Hinged Lid Crock-Pot pe modul de gatire "High" si lasati perele cca. 7 ore, pana vor deveni mov si suficient de moi incat sa puteti baga furculita cu usurinta in ele, dar nici sa se dezintegreze in momentul in care doriti sa le scoateti afara
• Sangria o puteti pune intr-o oala, la foc iute, pentru a o reduce si a face un sos exceptional din ea
• perele se pot servi atat simple, cat si cu migdale, nuci, alune coapte, caramelizate, mousse de ciocolata sau inghetata – optiunile sunt nenumarate.
Pofta buna!