Reteta fasole cu ciolan
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Ciolan afumat – 1 buc. mica |
• Morcovi – 2 buc. |
• Marar – ½ legatura |
• Chimen macinat – ½ lingurita |
• Coriandru boabe (macinat) – ½ lingurita |
• Cimbru – ½ lingurita |
• Boia dulce – 1 lingurita |
• Usturoi – 3 catei |
• Ceapa – 3 buc. |
• Bulion – 1 lingura |
• Ulei de floarea-soarelui – 1 lingura |
• Fasole la cutie in sos rosu tomat – 1 cutie |
• Apa sau supa de legume – ½ cana |
• Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• puneti ciolanul intreg cu o jumatate de cana de apa si o lingura de ulei in slow cooker Crock-Pot 3,5 L Manual si setati-l pe modul de gatire ''High''
• dupa cca 4 ore si jumatate, cand ciolanul incepe sa devina fraged, adaugati morcovii si ceapa taiate cubulete mici in prealabil, mararul, cimbrul, boiaua, usturoiul, chimenul si coriandrul – atentie, gatirea unei bucati mai mari de ciolan va dura un timp mai indelungat
• cu o jumatate de ora inainte de final, adaugati fasolea la conserva si asezonati cu sare si piper.
Pofta buna!
• dupa cca 4 ore si jumatate, cand ciolanul incepe sa devina fraged, adaugati morcovii si ceapa taiate cubulete mici in prealabil, mararul, cimbrul, boiaua, usturoiul, chimenul si coriandrul – atentie, gatirea unei bucati mai mari de ciolan va dura un timp mai indelungat
• cu o jumatate de ora inainte de final, adaugati fasolea la conserva si asezonati cu sare si piper.
Pofta buna!