Reteta mancare de mazare, fasole verde si naut
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Fasole verde – 200 gr. |
• Mazare – 200 gr. |
• Naut fiert – 80 – 100 gr. |
• Ardei iute uscat – 1 buc. mica |
• Usturoi – 3 - 4 catei |
• Ceapa rosie – 2 buc. |
• Ulei de masline – 1 lingura |
• Zeama de lamaie – 2 linguri |
• Pesto de vinete – 2 linguri |
• Sos de soia – 3 linguri |
• Curcuma – 1 lingurita |
• Boia – 1 lingurita |
• Sare si piper – dupa gust |
• Apa – 150 ml |
Mod de preparare
• spalati si curatati fasolea verde (puteti folosi si congelata)
• tocati usturoiul si ceapa marunt
• adaugati fasolea, mazarea, usturoiul, ceapa, boiaua, curcuma si o lingura de sos de soia in Slow Cookerul 3.5L Digital Hinged Lid Crock-Pot
• tocati usturoiul si ceapa marunt
• adaugati fasolea, mazarea, usturoiul, ceapa, boiaua, curcuma si o lingura de sos de soia in Slow Cookerul 3.5L Digital Hinged Lid Crock-Pot
• adaugati apa si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• in ultima jumatate de ora adaugati pesto-ul, celelalte 2 linguri de sos de soia, boabele de naut si ardeiul iute uscat
• cu 5 minute inainte de terminarea programului, asezonati cu sare si piper si adaugati uleiul de masline si zeama de lamaie.
Pofta buna!
• in ultima jumatate de ora adaugati pesto-ul, celelalte 2 linguri de sos de soia, boabele de naut si ardeiul iute uscat
• cu 5 minute inainte de terminarea programului, asezonati cu sare si piper si adaugati uleiul de masline si zeama de lamaie.
Pofta buna!