Reteță paste cu verdețuri și brânză
Porții
3
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Pene tricolore – 200 gr. |
• Ulei de măsline – 3 linguri (20 ml) |
• Praz – 1 fir |
• Ceapă verde – 2 fire |
• Vin alb – 30 ml |
• Busuioc tocat – 5-6 frunze |
• Mărar – 1 legatură |
• Emmentaler – 50 gr. |
• Parmezan – 50 gr. |
• Cașcaval afumat – 50 gr. |
• Smântână de gătit – 75 ml |
• Ouă – 2 buc. |
• Sare, piper – după gust |
Descriere
1. Puneți în vasul detașabil la călit, în aprox. 20 ml ulei de măsline, prazul și ceapă verde tocate mărunt;
2. Asezonați cu sare și piper după gust și turnați apoi peste ingredientele călite vinul alb;
3. Adăugați ingredientele într-un bol în momentul când s-au călit și au prins o culoare frumoasă aurie;
4. Puneți pastele fierte stropite cu 3 linguri de ulei de măsline în bol peste ceapă și prazul călite;
5. Adăugați busuiocul tocat mărunt, mărarul, parmezan ras, emmentaler ras, parmesan ras și cașcaval afumat ras pe deasupra;
6. Adăugați smântâna de gătit peste toate cele de mai sus și cele 2 ouă și apoi amestecați ușor toate ingredientele;
7. Adăugați compoziția de paste din vasul DuraCeramic și puneți capacul vasului;
8. Setați aparatul pe modul Low și timpul de gătire 2 ore;
9. Tăiați budinca și serviți cu plăcere.
2. Asezonați cu sare și piper după gust și turnați apoi peste ingredientele călite vinul alb;
3. Adăugați ingredientele într-un bol în momentul când s-au călit și au prins o culoare frumoasă aurie;
4. Puneți pastele fierte stropite cu 3 linguri de ulei de măsline în bol peste ceapă și prazul călite;
5. Adăugați busuiocul tocat mărunt, mărarul, parmezan ras, emmentaler ras, parmesan ras și cașcaval afumat ras pe deasupra;
6. Adăugați smântâna de gătit peste toate cele de mai sus și cele 2 ouă și apoi amestecați ușor toate ingredientele;
7. Adăugați compoziția de paste din vasul DuraCeramic și puneți capacul vasului;
8. Setați aparatul pe modul Low și timpul de gătire 2 ore;
9. Tăiați budinca și serviți cu plăcere.