Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta tocanita de berbecut si porc

Reteta tocanita de berbecut si porc
Reteta tocanita de berbecut si porc

Porții

4

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

5h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpa de berbecut – 250 gr.
• Pulpa de porc – 250 gr.
• Cartofi – 3 buc.
• Morcovi – 2 buc.
• Telina – 1/4 buc.
• Ardei grasi multicolori – 1 buc. rosu, 1 buc. galben
• Rosii cherry – 10 buc.
• Foi de dafin – 2 buc.
• Vin roze – 50 ml
• Apa – 100 ml
• Masline fara samburi – 70 gr.
• Pasta de rosii cu busuioc – 4 linguri
• Zahar – 1 varf de cutit
• Ceapa alba – 1 buc.
• Usturoi – 4 catei
• Patrunjel tocat – dupa gust
• Cimbru – 2 crengute
• Ulei de floarea-soarelui – 2 linguri
• Sare, piper negru – dupa gust

Mod de preparare

• fasonati carnea de berbecut si taiati-o cuburi
• taiati pulpa de porc cuburi
• morcovii, telina, ardeii si cartofii se spala, se curata si se toaca cuburi, de aceeasi dimensiune
• tocati usturoiul si ceapa marunt
• setati slow cooker Crock-Pot 3,5L Digital HingedLid pe modul de gatire ''High", adaugati toate ingredientele si lasati la gatit pentru cca 5 ore.

Pofta buna!