Reteta tocanita de berbecut si porc
Porții
4
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
5h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpa de berbecut – 250 gr. |
• Pulpa de porc – 250 gr. |
• Cartofi – 3 buc. |
• Morcovi – 2 buc. |
• Telina – 1/4 buc. |
• Ardei grasi multicolori – 1 buc. rosu, 1 buc. galben |
• Rosii cherry – 10 buc. |
• Foi de dafin – 2 buc. |
• Vin roze – 50 ml |
• Apa – 100 ml |
• Masline fara samburi – 70 gr. |
• Pasta de rosii cu busuioc – 4 linguri |
• Zahar – 1 varf de cutit |
• Ceapa alba – 1 buc. |
• Usturoi – 4 catei |
• Patrunjel tocat – dupa gust |
• Cimbru – 2 crengute |
• Ulei de floarea-soarelui – 2 linguri |
• Sare, piper negru – dupa gust |
Mod de preparare
• fasonati carnea de berbecut si taiati-o cuburi
• taiati pulpa de porc cuburi
• morcovii, telina, ardeii si cartofii se spala, se curata si se toaca cuburi, de aceeasi dimensiune
• tocati usturoiul si ceapa marunt
• setati slow cooker Crock-Pot 3,5L Digital HingedLid pe modul de gatire ''High", adaugati toate ingredientele si lasati la gatit pentru cca 5 ore.
Pofta buna!
• taiati pulpa de porc cuburi
• morcovii, telina, ardeii si cartofii se spala, se curata si se toaca cuburi, de aceeasi dimensiune
• tocati usturoiul si ceapa marunt
• setati slow cooker Crock-Pot 3,5L Digital HingedLid pe modul de gatire ''High", adaugati toate ingredientele si lasati la gatit pentru cca 5 ore.
Pofta buna!