Reteta Pastrav in papiota cu broccoli
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
1h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pastrav – 1 buc. |
• Fenicul ras – 1 lingura |
• Vin alb – 1 lingurita |
• Apa – 50 ml |
• Unt – 15 gr. |
• Capere – 1 lingurita |
• Zeama de lamaie – 1 lingurita |
• Sare si piper – dupa gust |
• Broccoli |
Mod de preparare
• Filetati pestele folosind un cutit de filetat cu lama flexibila (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg).
• Scoateti oasele pestelui.
• Asezonati cu sare si piper si asezati-l pe o foaie de copt.
• Deasupra adaugati untul, zeama de lamaie, feniculul ras, caperele si vinul alb (daca ati filetat pestele, fiecare file trebuie pus separat in hartie de copt).
• Impachetati bine, puneti-l in slow cooker Crock-Pot 3,5 L impreuna cu apa si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul 1 ora si jumatate.
• Taiati broccoli in buchetele mici si introduceti-l in slow cooker Crock-Pot 3,5 L impreuna cu pestele. Optional, il puteti scoate la final intr-un castron cu gheata (socul termic ii va mentine culoarea).
Pofta buna!
• Scoateti oasele pestelui.
• Asezonati cu sare si piper si asezati-l pe o foaie de copt.
• Deasupra adaugati untul, zeama de lamaie, feniculul ras, caperele si vinul alb (daca ati filetat pestele, fiecare file trebuie pus separat in hartie de copt).
• Impachetati bine, puneti-l in slow cooker Crock-Pot 3,5 L impreuna cu apa si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul 1 ora si jumatate.
• Taiati broccoli in buchetele mici si introduceti-l in slow cooker Crock-Pot 3,5 L impreuna cu pestele. Optional, il puteti scoate la final intr-un castron cu gheata (socul termic ii va mentine culoarea).
Pofta buna!