Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Pastrav in papiota cu broccoli

Reteta Pastrav in papiota cu broccoli
Reteta Pastrav in papiota cu broccoli

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

1h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pastrav – 1 buc.
• Fenicul ras – 1 lingura
• Vin alb – 1 lingurita
• Apa – 50 ml
• Unt – 15 gr.
• Capere – 1 lingurita
• Zeama de lamaie – 1 lingurita
• Sare si piper – dupa gust
• Broccoli

Mod de preparare

• Filetati pestele folosind un cutit de filetat cu lama flexibila (nu este obligatoriu, il puteti gati si intreg).
• Scoateti oasele pestelui.
• Asezonati cu sare si piper si asezati-l pe o foaie de copt.
• Deasupra adaugati untul, zeama de lamaie, feniculul ras, caperele si vinul alb (daca ati filetat pestele, fiecare file trebuie pus separat in hartie de copt).
• Impachetati bine, puneti-l in slow cooker Crock-Pot 3,5 L  impreuna cu apa si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul 1 ora si jumatate.
• Taiati broccoli in buchetele mici si introduceti-l in slow cooker Crock-Pot 3,5 L  impreuna cu pestele. Optional, il puteti scoate la final intr-un castron cu gheata (socul termic ii va mentine culoarea).
Pofta buna!