Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta confit de rata cu cous cous

Reteta confit de rata cu cous cous
Reteta confit de rata cu cous cous

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

10h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpa de rata – 1 buc.
• Grasime de rata – cat sa acopere rata
• Rozmarin – 2 crengute
• Vin de Porto – 100 ml
• Usturoi – 3 catei
• Sare si piper – dupa gust
• Cous cous
• Morcov – 1 buc.
• Ciuperci – 2 buc.
• Salota – 1 buc.

Mod de preparare

• asezonati pulpa de rata cu sare si piper, taind pe margini grasimea in exces
• crestati foarte putin pielea ratei in 3 locuri
• adaugati-o in slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual si peste ea puneti vinul, rozmarinul, usturoiul si grasimea de rata
• setati slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual pe modul de gatire ''Low'' si lasati la gatit cu capacul pus, timp de 10 ore
• lasati cous cous-ul in apa fiarta la umflat, conform indicatiilor de pe pachet
• intre timp dati prin razatoare morcovul si taiati ciupercile cuburi mai mari
• caliti in putin ulei morcovul si ciupercile
• asezonati dupa gust si puneti apa clocotita peste, cat sa acoperiti si lasati cateva minute sa fiarba
• scurgeti zeama si adaugati si cous-cous-ul in tigaie – sotati pentru inca jumatate de minut
• serviti cu pulpa de rata.

Pofta buna!