Reteta supa crema de legume
Porții
3
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Morcovi – 2 buc. |
• Cartofi – 3 buc. |
• Telina – 1/2 buc. |
• Busuioc proaspat – 9 - 10 frunze |
• Pastarnac – 2 buc. |
• Dovleac de placinta – 200 gr. |
• Usturoi – 3 - 4 catei |
• Ceapa – 1 buc. |
• Ardei gras – 1 buc. |
• Ardei kapia – 1 buc. |
• Smantana vegetala – 100 ml |
• Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• curatati, spalati si taiati cuburi toate legumele
• puneti-le in slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual si setati pe modul de gatire ''High''
• acoperiti 3 sferturi cu apa si adaugati si usturoiul si busuiocul, tocate in prealabil
• cand acestea au fiert, scurgeti trei sferturi din zeama, iar cel ramas, il adaugati in blender impreuna cu legumele si asezonati dupa gust
• pasati si adaugati treptat smantana de gatit
• mixati toate legumele pana cand au consistenta unei creme omogene
• se poate servi cu crutoane, paine prajita sau grisine.
Pofta buna!
• puneti-le in slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual si setati pe modul de gatire ''High''
• acoperiti 3 sferturi cu apa si adaugati si usturoiul si busuiocul, tocate in prealabil
• cand acestea au fiert, scurgeti trei sferturi din zeama, iar cel ramas, il adaugati in blender impreuna cu legumele si asezonati dupa gust
• pasati si adaugati treptat smantana de gatit
• mixati toate legumele pana cand au consistenta unei creme omogene
• se poate servi cu crutoane, paine prajita sau grisine.
Pofta buna!