Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ciulama de pui la Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot by Bucătar Maniac

Rețetă ciulama de pui la Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot by Bucătar Maniac
Rețetă ciulama de pui la Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot by Bucătar Maniac Rețetă ciulama de pui la Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot by Bucătar Maniac Rețetă ciulama de pui la Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot by Bucătar Maniac

Porții

6

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

1h:30m

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg pulpe de pui
• 2 cepe mari
• 400 ml smântână de gătit
• 3 linguri de ulei
• sare
• piper

Descriere

Ți-e poftă de o ciulama de pui fraged cu sos cremos de smântână care să îți amintească de copilărie? Bucătar Maniac îți arată rețeta lui, pregătită la Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot. Urmează și tu pașii rețetei!

Mod de preparare

  • Așază vasul slow-cooker-ului Crock-Pot direct pe plită și încinge în el puțin ulei de măsline
  • Prăjește pulpele de pui câteva minute, până când se rumenesc pe toate părțile, apoi scoate-le pe o farfurie
  • În același ulei, tot pe plită, călește ceapa tăiată mărunt și adaugă sare și piper
  • Când ceapa este moale, adaugă pulpele înapoi în vas și transferă-le în slow-cooker
  • Adăugă 100 ml de apă
  • Setează timpul la 1,5 ore pe treapta de temperatură High
  • După ce au trecut cele 1,5 ore, carnea este deja atât de moale, încât cade singură de pe os
  • Adaugă smântâna și potrivește de sare și piper dacă mai este nevoie
Servește cu mămăligă și mărar proaspăt presărat deasupra! Pofă mare!