Rețetă ciulama de pui la Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot by Bucătar Maniac
Porții
6
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
1h:30m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 1 kg pulpe de pui |
• 2 cepe mari |
• 400 ml smântână de gătit |
• 3 linguri de ulei |
• sare |
• piper |
Descriere
Ți-e poftă de o ciulama de pui fraged cu sos cremos de smântână care să îți amintească de copilărie? Bucătar Maniac îți arată rețeta lui, pregătită la Slow Cooker 6.0L Digital DuraCeramic Sauté Crock-Pot. Urmează și tu pașii rețetei!
Mod de preparare
- Așază vasul slow-cooker-ului Crock-Pot direct pe plită și încinge în el puțin ulei de măsline
- Prăjește pulpele de pui câteva minute, până când se rumenesc pe toate părțile, apoi scoate-le pe o farfurie
- În același ulei, tot pe plită, călește ceapa tăiată mărunt și adaugă sare și piper
- Când ceapa este moale, adaugă pulpele înapoi în vas și transferă-le în slow-cooker
- Adăugă 100 ml de apă
- Setează timpul la 1,5 ore pe treapta de temperatură High
- După ce au trecut cele 1,5 ore, carnea este deja atât de moale, încât cade singură de pe os
- Adaugă smântâna și potrivește de sare și piper dacă mai este nevoie