Rețetă pui cu lămâie la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Madeline's Cuisine
Porții
1
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 1 pui de țară |
• 1 lămâie |
• 2-3 căței de usturoi |
• 4 lg ulei de masline 1 lg sare |
• 1/4 lgt oregano |
Descriere
Cauți o rețetă super gustoasă pentru întreaga familie? Încearcă puiul cu lămâie pregătit de Madeline's Cuisine la Slow Cookerul ei preferat, 7.5L Digital Crock-Pot! Puiul a ieșit foarte fraged, iar sosul delicios cu lămâie și usturoi a completat perfect tabloul, alaturi de garnitura de cartofiori copți! Încearcă și tu rețeta și urmărește pașii de mai jos!
Mod de preparare
- Pentru sos pisează cățeii de usturoi și amestecă-i cu zeama de lămâie, uleiul de măsline, coaja rasa de lămâie, sare, oregano
- Introdu o lingură sau linguriță pe sub pielea puiului, făcând loc pentru sos și unge-l bine, pe sub peste piele
- Masează exteriorul puiului cu restul de sos
- Pune un mic grilaj în vasul slowcookerului (poți folosi și câțiva cartofi)
- Așază puiul și pune capacul
- Setează slow cookerul pe High pentru 4 ore și în tot timpul acesta poți face ce dorești
- După cele 4 ore rumenește puiul 15 min în cuptor (180 grade cu ventilația pornită), fie înlăturând grilajul și folosind vasul Crock Pot, fie în orice vas termorezistent
- Picură o lingură de ulei peste el înainte să îl rumenești în cuptor
- Nu arunca zeama lăsată de pui în vas, ci strecoar-o și folosește-o pe post de sos
Preparat cu
-600lei
Crock-Pot
Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot
Ideal pentru 10 persoane
Funcție de păstrare la cald
Vas ceramic detașabil
• in stoc
PRP: 899,99lei
299,99lei