Reteta prepelite umplute cu merisoare si cipolline
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Prepelite – 4 buc |
• Usturoi – 3 catei |
• Sumac – dupa gust |
• Cippolini – 2 linguri |
• Merisoare deshidratate – 3 linguri |
• Ulei de masline – 30 ml |
• Unt – 30 g |
• Vin alb demisec – 40 ml |
• Sare, piper – dupa gust |
Mod de preparare
- Se ung prepelitele cu ulei si se asezoneaza cu sare si piper;
- Se umple cu merisoare;
- Se incinge uleiul in tigaie si se aromatizeaza cu usturoiul;
- Se scoate in momentul in care devine maroniu;
- Se da culoare prepelitelor;
- Se adauga cippolini si se stinge cu vin;
- Se lasa sa se reduca si se adauga untul;
- Se ia de pe plita si se pune vasul in Crock Pot 3,5 L Red;
- Se seteaza modul de gatire “high” si timpul de 1 ora si 45 min;
- Se serveste cu garnitura de fasole verde la aburi, rosii cherry saute si cous cous;
- Presara patrunjel tocat.