Rețetă curry vegetarian cu năut, dovlecel și cartof dulce la Express Multicooker cu gătire sub presiune Crock-Pot by nutritiesanatoasa
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 200g năut |
• 2 cepe mari |
• 3 fire de ceapă verde |
• 1 dovlecel mediu |
• 1 cartof dulce |
• 1 ardei gras și unul galben |
• 2 morcovi |
• 120g pastă de tomate |
• 200 ml lapte de cocos |
• 2 lg ulei de măsline |
• 1 lg praf de ghimbir sau ghimbir proaspăt |
• 1 lgt curry |
• 1 lgt turmeric |
• 2 lg suc de lămâie |
• sare după gust |
Descriere
Încearcă o rețetă vegetariană, sănătoasă și foarte gustoasă de curry, pregătită la Crock-Pot Express folosind funcțiile de gătire lentă (slow cook) și funcția presetată pentru orez (rice/risotto) High Pressure! Pregătită de nutritiesanatoasa!
Mod de preparare
Cum pregătești legumele și curry
Poftă mare!
- Am adăugat toate legumele împreună cu pasta de roșii și laptele de cocos în vasul multicookerului Crock-Pot Express
- Ardeii și dovleceii trebuie tăiați mai gros față de cartoful dulce, deoarece au timp de gătire diferit
- Ceapa albă, verde, usturoiul și ghimbirul le-am pasat cu ajutorul unui robot de bucătărie pentru o consistență mai cremoasă
- Am adăugat și condimentele (curry, turmeric și piper), suc de lămâie, 100 ml apă, și le-am amestecat bine
- Am setat pe funcția de slow cooking, timp de 4 ore
- Am adăugat 125 g orez și 100 ml apă, unt ghee și sare după gust
- Am folosit funcția presetată Rice High Pressure și a gost gata în doar 20 de minute
- Deasupra pătrunjel cât cuprinde.
Poftă mare!
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Oală sub presiune electrică multifuncțională Express Crock-Pot
8 setari rapide de gatire
Ideal pentru 6 persoane
• in stoc
PRP: 999,99lei
599,99lei