Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă sos napolitan la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Rețete Papa Bun

Rețetă sos napolitan la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Rețete Papa Bun
Rețetă sos napolitan la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Rețete Papa Bun Rețetă sos napolitan la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Rețete Papa Bun Rețetă sos napolitan la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Rețete Papa Bun

Porții

1

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

7h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 4 kg roșii
• 1,2 kg ardei gras portocaliu
• 1,2 kg gogoșar
• 600 g ceapă roșie
• o rădăcină țelină
• 350 ml ulei
• 2 linguri sare mare
• 4 linguri zahăr
• 3-4 foi de dafin
• 1 linguriță cimbru uscat
• 1 linguriță piper boabe
• 5 căței usturoi

Descriere

Paste, fripturi, tocănițe, chifteluțe cu sos, shakshuka, ostropel și multe alte mâncăruri delicioase....toate necesită prepararea unui sos bun! Ei bine, Rețete Papa Bun ne arată această rețetă de sos Napolitan, un sos de bază ce-ți va da inspirație și te va ajuta să prepari mai rapid foarte multe feluri de mâncare. Cu ajutorul Slow Cookerului 7.5L Digital Crock-Pot, Rețete Papa Bun a obținut mai multe porții de sos napolitan dintr-o singură utilizare!

Mod de preparare

  • Începi prepararea cu ardeii și gogoșarii pe care-i coci, îi cureți, le desprinzi semințele și cotorul și îi lași la scurs
  • Speli bine roșiile, le tai în 4/6 bucăți și le treci prin mașina de separat coaja și semințele
  • Cureți și toci mărunt ceapa
  • Încingi ulei într-o cratiță mare, pui ceapa și amesteci ușor până când se înmoaie (10 minute)
  • Pui apoi ardeii și gogoșarii trecuți prin mașină, omogenizezi și mai călești 5 minute
  • Pregătești aparatul conectându-l la sursa de curent
  • În vasul aparatului torni amestecul, pui sucul și pulpa de roșii, țelina dată prin răzătoare, apoi celelalte condimente, sarea și zaharul și pui capacul peste vas
  • Setezi din meniul aparatului funcția High, timp 7 ore, apoi lași aparatul să-și facă treaba și faci ce vrei tu în acest timp
  • La final totul e omogen, gustos
  • Gustă pentru a vedea dacă mai necesită sare sau zahăr
  • Pentru consistența sosului poți alege două variante. Rețete Papa Bun a pus parte din el în borcane curate, sterilizate, iar în restul a folosit blenderul vertical. O parte din sos e cu bucățele de legume, cealaltă e fină, omogenă.
  • Acoperi borcanele cu o pătură groasă și le ții așa până la răcirea completă