Rețetă de saramură de crap pregătită la slow cookerul Crock-Pot 5.7L Digital
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
1h:30m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• crap Romanesc – 1,5 kg |
• ardei kapia (rosii) – 2 buc. |
• ardei kapia (verzi) – 2 buc. |
• rosii – 5 buc. |
• ceapa verde – 2 legaturi |
• ceapa alba – 1 buc. |
• patrunjel – 1 legatura |
• marar – 1 legatura |
• usturoi – 5-6 catei |
• ulei – 1 lingura |
• cimbru proaspat – 3 crengute |
• foi de dafin |
• ardei iute – 1 buc. |
• apa fiarta – 1,2 L |
• sare si piper dupa gust |
Descriere
Dacă ai poftă de o saramură de crap lasă slow cookerul Crock-Pot 5.7L Digital să o prepare în locul tău! Urmărește rețeta și prepară cea mai delicioasă rețetă!
Mod de preparare
- Curăță peștele de solzi, eviscerează-l și opțional, îl poți fileta
- Pun sare pe plită și la 2 minute după ce s-a încins sarea, adaugăti peștele, rumenindu-l pe ambele părți
- Când iei peștele de pe plită, adaugă legumele (ardeii kapia roșii, verzi, ardeiul iute și roșiile) – fără să speli plita
- Introdu peștele in slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital împreună cu ceapa albă tăiată cuburi, usturoiul și ceapa verde tăiată mărunt
- După ce ai copt legumele, adaugă o folie de plastic peste ele și las-o acolo timp de 5-10 minute până poți scoate pielițele cu ușurință – nu le decoji sub apă rece întrucât își vor pierde foarte mult din aromă
- Tot în slow cooker Crock-Pot 5.7 L Digital adăugați legumele și uleiul – adaugă ardei iute după gust
- Pune apa la încălzit într-un ibric și în momentul în care a dat în clocot, adaug-o în Crock-Pot
- Taie verdeața mărunt și adaug-o și pe aceasta în slow cooker alături de sare, piper, cimbru și dafin
- Setează pe modul de gătire High și într-o oră și jumătate vei savura o saramură de crap foarte gustoasă