Rețetă ciorbă de burtă la Slow Cooker Crock-Pot 5.7L Digital by Bucătar Maniac
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 500 g burtă de vită curățată și tăiată |
• 3 l supă de vită |
• 2 morcovi |
• 4-5 gălbenușuri de ou |
• 300 ml smântână |
• sare, piper |
opțional: ardei iute, oțet |
• puțin ulei |
Descriere
Iată că Bucătar Maniac ne surprinde încă o dată cu o rețetă absolut delicioasă de ciorbă de burtă, atât de iubită de români! Este foarte ușor de făcut cu ajutorul tehnologiei de gătire lentă iar aroma este una deosebită, așa cum cu siguranță nu ai mai mâncat până acum!
Mod de preparare
- Dă morcovul prin răzătoarea mică și călește-l în puțin ulei cu puțină sare, după care pune-l în vasul slow cookerului
- Adaugă supa de vită și burta de vită decongelată în prealabil
- Adaugă sare și piper după gust și setează slow cookerul pe modul HIGH timp de 3 ore
- Când acest timp s-a scurs, amestecă smântâna cu gălbenușurile de ou, apoi adaugă treptat câte puțină ciorbă și amestecă. Astfel, crești temperatura smântânii și a gălbenușurilor treptat, acestea rămânând în stare lichidă. Atunci când acest amestec este suficient de lichid, îl adăugăm în ciorbă și amestecăm
- Servește imediat, cu ardei iute și oțet după gust!
Poftă bună!