Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Sărmăluțe cu frunză de viță la Slow Cooker 7.5l Digital Crock-Pot by Laura's Sweets

Sărmăluțe cu frunză de viță la Slow Cooker 7.5l Digital Crock-Pot by Lauras Sweets
Sărmăluțe cu frunză de viță la Slow Cooker 7.5l Digital Crock-Pot by Lauras Sweets Sărmăluțe cu frunză de viță la Slow Cooker 7.5l Digital Crock-Pot by Lauras Sweets Sărmăluțe cu frunză de viță la Slow Cooker 7.5l Digital Crock-Pot by Lauras Sweets

Porții

7

Complexitate

Pregătire

Gătire

6h

Temperatură

low

Calorii

-

Ingrediente

• 2 kg carne tocată de porc, ușor împănată
• 2 morcovi
• 2 cepe de apă, mari
• 1 leg mărar verde
• 50 gr.orez cu bob mare
• sare
• piper
• fulgi de ardei iute
• 250 ml borș
• 100 ml ulei aromatizat
• 300 ml suc roșii
• frunze de viță
• leuștean proaspăt

Descriere

Deși vara tindem să mâncăm mai multe alimente proaspete, fructe și legume pe care nu e nevoie să le gătim, există și acele zile în care râvnim la un fel de mâncare ca la mama acasă: sărmăluțe cu frunze de viță. Pentru acest fel de mâncare, slow cookerul 7.5l Digital Crock-Pot este ideal, deoarece nu eliberează miros de mâncare și nici căldură și, poate cel mai bun lucru, nu mai este nevoie să le supraveghezi! Laura's Sweets ne face poftă și azi cu rețeta ei de sărmăluțe absolut delicioase! 

Mod de preparare

  • Legumele și mărarul se curăță, se spală și se toacă mărunt.
  • Carnea tocată se condimentează cu sare, piper, ulei, se adaugă legumele și mărarul, orezu
  • amestecă bine, apoi acoperă cu o folie carnea și pune totul la rece.
  • Frunzele proaspete de viță de vie se opăresc cu apă clocotita și sare. Se scurg apoi și se lasă la temperat.
  • Carnea se scoate de la rece și se formează sarmale după gustul fiecăruia.
  • Slow cookerul 7,5L Digital se conectează la o sursă de curent.
  • În vasul de ceramică al aparatului, pune puțin ulei, cetină de brad, leuștean. 
  • Așază câte un strat de sarmale, presară fulgi de ardei, suc de roșii, piper și câteva fire de leuștean. 
  • Procedează așa până se încheie ultimul strat de sarmale.
  • La final, toarnă borșul, restul de suc de roșii, și așază câteva frunze de viță peste sarmale.
  • Acoperă cu capacul și setează funcția de gătit low și durata 6 h
  • După încheierea programului, slow cookerul 7.5 L Digital Crock-Pot trece automat pe funcția de păstrare la cald.
Poftă bună la sărmăluțe delicioase!