Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ciorbă de afumatură la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Carte de rețete

Rețetă ciorbă de afumatură la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Carte de rețete
Rețetă ciorbă de afumatură la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Carte de rețete Rețetă ciorbă de afumatură la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Carte de rețete Rețetă ciorbă de afumatură la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Carte de rețete Rețetă ciorbă de afumatură la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Carte de rețete Rețetă ciorbă de afumatură la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot by Carte de rețete

Porții

10

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 1 kg oase afumate
• 1 ceapă mare, albă
• 1 păstârnac mare
• 1 țelină mare
• 2 morcovi
• 1 ardei gras
• 1 ardei capia
• apă sau supă de legume
• 250 ml borș
• 150 gr.tăiței
• câteva fire de leuștean
• 3 l apă/supă de legume

Descriere

Încearcă această rețetă simplă de ciorbă de afumatură acrită cu borș pregătită de Carte de rețete la Slow Cooker 7.5L Digital Crock-Pot, perfectă pentru anotimpul rece! Mai jos pașii!

Mod de preparare

  • Legumele se curăță, se spală și se taie cubulețe
  • Oasele afumate se pun în vasul slow cooker-ului Crock Pot. Se pot lăsa și întregi, deoarece vasul este foarte încăpător sau se pot porționa
  • Se adaugă legumele tăiate. Opțional, acestea pot fi călite în prealabil
  • Se adaugă apă sau supă de legume și sare, după gust
  • Se pune capacul vasului și se conectează la o sursă de curent
  • Slow Cooker-ul Crock Pot se setează pe HIGH, pentru 3 ore
  • Capacul nu se ridică în timpul preparării
  • Daca alegi să faci ciorbă cu tăiței, în acest timp îi poți fierbe după instrucțiunile de pe pachet sau pregăti tăițeii de casă din 2 ouă și 200 g făină
  • Când a expirat timpul, se adaugă borșul și leușteanul tăiat mărunt. Borș se pune în funcție de cât de acru este. 
  • Tăițeii se pot adăuga în vasul Crock Pot-ului sau se pot pune direct în farfurie
Se servește cu ardei iuți. Poftă bună!