Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta zacusca de legume

Reteta zacusca de legume
Reteta zacusca de legume

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

8h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Vinete – 5 buc.
• Ardei kapia – 5 buc.
• Ceapa galbena – 2 buc.
• Ardei iute (optional) – 1/4 buc.
• Rosii – 6 buc.
• Ciuperci Champignon – 500 gr.
• Ulei – 5 linguri
• Zahar – 2 lingurite
• Sare si piper negru – dupa gust

Mod de preparare

• coaceti vinetele si ardeii, curatati-le si tocati-le cu un tocator de lemn – nu atingeti legumele coapte cu lama cutitului sau orice altceva metalic, intrucat exista posibilitatea ca acestea sa se oxideze
• tocati ceapa cuburi marunte
• tocati ciupercile cuburi
• puneti in slow cooker Crock-Pot 2,4 L Manual uleiul, ceapa, vinetele, ardeii si ciupercile si caliti-le, asezonandu-le dupa gust cu sare si piper
• puneti capacul si lasati-le sa fiarba pe modul de temperatura ''High"
• turnati apa clocotita peste rosii si lasati-le acolo suficient timp cat sa le puteti scoate coaja cu usurinta
• tocati-le si adaugati-le cu o ora inainte de a scoate produsul finit
• adaugati zaharul si ardeiul iute taiat foarte subtire.

Pofta buna!