Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta- Negresa cu nuci si visine

Reteta- Negresa cu nuci si visine
Reteta- Negresa cu nuci si visine

Porții

8

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

2h

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• unt 150 g
• zahar brun 150 g
• oua 3 buc
• cacao 5 linguri
• nuca macinata 150 g
• esenta de rom 1 lingurita
• faina 150 g
• praf de copt 1 lingurita
• visine fara samburi 200 g

Glazura:
• ciocolata neagra 80 g
• smantana lichida pentru frisca 100 ml

Mod de preparare

•Mixati untul moale cu zaharul, apoi adaugati pe rand galbenusurile.• Adaugati nuca, esenta de rom si praful de cacao si incorporati usor.
• Bateti separat albusurile spuma, adaugati un praf de sare si puneti-le peste compozitia de mai susl, amestecand usor, cu o spatula, de jos in sus.
• Amestecati faina cu praful de copt si puneti putin cate putin peste compozitia de negresa, amestecand lejer cu spatula.
• Tapetati cu hartie de copt vasul slow cooker-ului Crock-Pot 5.7 l Digital, turnati compozitia de negresa si presarati deasupra visinele. Daca folositi visine congelate, lasati-le bine la scurs intr-o sita.
• Setati modul High pentru 2 ore.
• Scoateti negresa si lasati-o la racit, apoi taiati-o cuburi.
• Pregatiti glazura, turnand smanatana fierbinte peste ciocolata taiata marunt si omogenizati bine.
• Glazurati cuburile de negresa si serviti.Este o prajitura perfecta pentru o seara romantica! Pofta buna!