Rețetă negresă umplută cu papanasi cu dulceață la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot by Prăjiturela
Porții
1
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
45m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 300g făină |
• 3 ouă întregi și 2 albușuri (gălbenușurile se folosesc la brânză) |
• 50 g cacao |
• 150 g zahăr |
• 100 g ulei vegetal |
• 100 g lapte |
• 50 g iaurt |
• 1/2 linguriță praf de copt |
• 1 linguriță bicarbonat de sodiu |
• 1 praf de sare |
Pentru papanasii cu dulceață: |
• 300 g brânză |
• 2 gălbenușuri |
• 30 g griș |
• 1 plic zahăr cu vanilie |
• Dulceața preferată |
Descriere
Încearcă și tu rețeta de negresă pufoasă, umplută cu papanași cu brânză de vaci și dulceata de vișine. Un desert perfect indiferent de ocazie, dar mai ales pentru Paște. Respectă rețeta pas cu pas pregătită de Prăjturela la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot.
Mod de preparare
- Cernem într-un bol încăpător făina, cacaoa, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, apoi le amestecăm.
- În alt bol batem ușor ouăle întregi și albușurile cu zahărul și un praf de sare, apoi adaugăm toate ingredientele lichide: uleiul, laptele și iaurtul.
- Turnăm ingredientele lichide peste cele solide și amestecăm cu un tel doar cât să se încorporeze (nu mai mult) - dăm deoparte.
- Amestecăm brânza cu gălbenușurile și grișul până se formează o pastă.
- Formăm bile de brânză, un orificiu în mijloc și adăugăm 1/2 din dulceață sau gemul preferat, apoi sigilam bila.
- Punem o fâșie mai lungă de hârtie de copt, care să se ridice pe vas pentru a scoate mai ușor prăjitura.
- Turnăm compoziția în vasul multicookerului.
- Coacem prăjitura la funcția Bake, la 175 grade, timp de 45 de minute
- După cele 75 de minute scoatem prăjitura din vas și o lăsăm să se răcească pe un grătar.
Preparat cu
-300lei
Crock-Pot
Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot
5 programe presetate
Timer reglabil
Afișaj electronic
• in stoc
PRP: 699,99lei
399,99lei