Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-pot by Laura's Sweets

Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-pot by Lauras Sweets
Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-pot by Lauras Sweets Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-pot by Lauras Sweets Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-pot by Lauras Sweets Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-pot by Lauras Sweets Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-pot by Lauras Sweets Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-pot by Lauras Sweets Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-pot by Lauras Sweets Rețetă papricaș de vițel cu ciuperci la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-pot by Lauras Sweets

Porții

4

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Ingrediente:
• 1,5 kg carne vițel (pulpă)
• 1 morcov
• 3-4 cepe roșii
• 1 ardei capia
• 2 fire ceapă verde
• Usturoi
• 500 g ciuperci brune
• 30 g paprika dulce
• Sare
• 80 ml ulei de floarea soarelui
• 200 ml vin roșu
• 1 ardei iute (opțional)
• 300 ml apă

Descriere

Cum pregătești o rețetă delicioasă de papricaș de vitel? Laura's Sweets îți arată pas cu pas rețeta ei de papricaș pregătită mai ușor la Multicookerul 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot. 

Mod de preparare

  • Carnea se taie cuburi potrivite.
  • Legumele se curăță și se spală. 
  • Ceapa și ardeiul se taie Julien, iar morcovul rondele. 
  • Usturoiul se presează cu un cuțit și se pune întreg.
  • Ceapa verde se taie rondele.
  • În vasul multicookerului 5in1 se pune uleiul. 
  • Se conectează aparatul la o sursă de curent, apoi se selectează funcția BROWN/ SAUTE, pe High.
  • Se adaugă carnea tăiată cuburi și se acoperă cu capacul. 
  • Se lasă să se rumenească pe toate părțile, apoi se adaugă legumele tăiate.
  • Se lasă în continuare pe funcția Brown/ Saute până se rumenesc bine toate ingredientele, apoi se adaugă vinul roșu, paprika, sare și apa. 
  • Pentru doritori, se pot adaugă câteva rondele de ardei iute.
  • Se comută pe funcția SLOW, high, durata 1 oră.
  • După terminarea programului, se adaugă ciupercile tăiate (cele mici se lasă întregi). 
  • Se selectează funcția SLOW, high, timp de o oră. 
  • După terminarea programului, se selectează funcția ROAST, 20 minute. 
  • În funcție de cum vă place, se lasă să scadă zeama până atinge consistența dorită. 
  • După încheierea programului, aparatul vă trece automat pe funcția Warm, păstrând mâncarea caldă.
  • Noi am servit cu garnitură de orez simplu și salată de ardei copți cu usturoi și pătrunjel.

Preparat cu