Rețetă dovleac sotat, copt și glazurat, cu feta și miere la Multicooker 5in1 digital 5.6l Crock-pot by Prăjiturela
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2,5 kg dovleac (cântărit, necurățat de sâmburi și coajă) |
• 250 g feta |
• 1 lingură zahăr muscovado sau brun |
• 1 lingură oțet balsamic |
• 2 linguri ulei (ideal de dovleac) |
• 2 linguri semințe de dovleac |
• 1 lingură semințe de susan |
• Câteva crenguțe de cimbru proaspăt |
• Miere pentru servire |
Descriere
Știai că poți servi dovleacul și pe post de gustare, servit cu brânză feta și miere? O combinație absolut delicioasă de arome, pregătită de Prăjiturela.
Mod de preparare
- Curățăm dovleacul și îl tăiem cuburi de ~2/2cm
- Setăm multicookerul Crockpot pe funcția "Sote" și, după ce se încălzește, adaugăm zahărul
- Lăsăm 1 minut să se caramelizeze, apoi adăugam oțetul, uleiul și dovleacul
- Peste dovleac adaugăm semințele, amestecăm, crenguțele de coimbru, rupem o treime din brânză și o adaugăm firimituri peste dovleac și amestecăm din nou
- Punem capacul, schimbăm setarea multicookerului pe"Bake" și coacem timp de 20 de minute
- După amestecăm timp de 10 minute
- Servim cald sau rece cu feta presărată și miere.
Preparat cu
-300lei
Crock-Pot
Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot
5 programe presetate
Timer reglabil
Afișaj electronic
• in stoc
PRP: 699,99lei
399,99lei