Reteta aripioare de pui, cu lamaie si garnitura de mazare
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Aripioare de pui – 1 kg |
• Coriandru proaspat – 1/2 legatura |
• Ghimbir ras – 1/2 lingurita |
• Usturoi – 4 catei |
• Sucul de la 2 lamai |
• Mix de condimente pui – 2 lingurite |
• Boia – 1 lingurita rasa |
• Ulei de masline – 3 linguri |
• Mazare congelata – 250 gr. |
• Legume deshidratate bio – 1 lingurita |
• Capere – 2 lingurite |
• Patrunjel – 1 legatura |
• Sare, piper – dupa gust |
Mod de preparare
• puneti aripioarele intr-un bol incapator
• tocati cei 4 catei de usturoi si puneti-i deasupra impreuna cu uleiul de masline, sucul de la 2 lamai, mixul de condimente de pui, caperele, coriandrul tocat in prealabil, legumele deshidratate, sare si piper
• amestecati bine totul si puneti-le in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• setati-l pe modul de gatire ''High'' si timpul de 3 ore si 30 de minute
• cu o ora inainte de incheierea programului, adaugati mazarea.
Pofta buna!
• tocati cei 4 catei de usturoi si puneti-i deasupra impreuna cu uleiul de masline, sucul de la 2 lamai, mixul de condimente de pui, caperele, coriandrul tocat in prealabil, legumele deshidratate, sare si piper
• amestecati bine totul si puneti-le in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• setati-l pe modul de gatire ''High'' si timpul de 3 ore si 30 de minute
• cu o ora inainte de incheierea programului, adaugati mazarea.
Pofta buna!