Reteta burger cu carne de porc
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
6h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpa de porc – 1 - 2 kg |
• Ceapa – 3 buc. |
• Suc de rosii – 400 ml |
• Apa – 200 ml |
• Legume deshidratate bio – 1 lingura rasa |
• Sos Barbecue – 3 linguri |
• Miere – 1 lingurita |
• Ulei de masline – 4 linguri |
• Usturoi – 5 catei |
• Cimbru uscat – 1 lingurita |
• Sare de mare, piper – dupa gust |
Pentru salata: |
• Varza rosie – 1/2 buc. (mica) |
• Morcovi – 3 buc. |
• Pastarnac – 2 buc. |
• Telina – 1/2 buc. |
• Maioneza – 5 linguri |
• Iaurt grecesc – 1 lingura |
• Stafide – 2 linguri |
Extra: |
• Castraveti murati – 3 buc. |
• Chifle cu ceapa – 6 buc. |
• Sos barbecue – 100 ml |
• Branza Cheddar – 6 felii |
Mod de preparare
• puneti carnea intr-o tava adanca
• taiati ceapa Julien si usturoiul tocati-l marunt
• adaugati ulei de masline pe carne, urmat de ceapa, usturoi, cimbru, sare si piper si lasati peste noapte la marinat in frigider
• amestecati sosul barbecue cu sucul de rosii, apa, uleiul de masline, mierea si legumele deshidratate si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• adaugati carnea deasupra si puneti capacul
• setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 6 ore
• intre timp pregatiti salata: dati pe razatoare varza, bucatile de morcovi si de pastarnac si telina
• puneti putina sare, urmata de maioneza, iaurt si stafide si amestecati bine
• puneti salata la frigider
• in momentul terminarii programului carnea trebuie sa cada de pe os si sa o puteti desface in bucati subtiri
• taiati chifla pe jumatate si incalziti-o pe grill
• puneti la baza bucati din carnea de porc si adaugati sos barbecue deasupra, dupa plac
• puneti o lingura generoasa de salata, urmata de cateva rondele de castravete murat si o felie de branza Cheddar
• puneti si cealalta jumatate de chifla deasupra si serviti cu placere!
Pofta buna!
• taiati ceapa Julien si usturoiul tocati-l marunt
• adaugati ulei de masline pe carne, urmat de ceapa, usturoi, cimbru, sare si piper si lasati peste noapte la marinat in frigider
• amestecati sosul barbecue cu sucul de rosii, apa, uleiul de masline, mierea si legumele deshidratate si puneti-l in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital
• adaugati carnea deasupra si puneti capacul
• setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 6 ore
• intre timp pregatiti salata: dati pe razatoare varza, bucatile de morcovi si de pastarnac si telina
• puneti putina sare, urmata de maioneza, iaurt si stafide si amestecati bine
• puneti salata la frigider
• in momentul terminarii programului carnea trebuie sa cada de pe os si sa o puteti desface in bucati subtiri
• taiati chifla pe jumatate si incalziti-o pe grill
• puneti la baza bucati din carnea de porc si adaugati sos barbecue deasupra, dupa plac
• puneti o lingura generoasa de salata, urmata de cateva rondele de castravete murat si o felie de branza Cheddar
• puneti si cealalta jumatate de chifla deasupra si serviti cu placere!
Pofta buna!