Reteta burger cu fasii de pulpa de porc
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpa de porc – 1 kg |
• Sos Barbecue – 6 linguri |
• Suc de rosii – 400 ml |
• Apa – 300 ml |
• Sare, piper – dupa gust |
• Salata de cruditati (Varza – 1/4 buc., Morcov – 2 buc., Telina – 1/4 buc., Pastarnac – 1 buc., Maioneza - 4 linguri, Iaurt gras – 1 lingura si 1/2, Stafide – 2 linguri) |
• Castraveti murati – 3 buc. |
• Branza Cheddar – 6 buc. |
• Chifle cu ceapa si susan – 6 buc. |
• Extra sos Barbecue pentru fiecare burger in parte |
Mod de preparare
• amestecati sosul barbecue cu rosiile, apa, sarea si piperul
• puneti pulpa de porc in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital, setati modul de gatire ''High'' si timpul de 5 ore
• odata gatit, zdrobiti pulpa cu o furculita
• ungeti chiflele cu sos barbecue, puneti carnea de porc si adaugati deasupra salata de cruditati, felii subtiri de castraveti murati si o felie de branza Cheddar.
Pofta buna!
• puneti pulpa de porc in slow cooker Crock-Pot 5.7L Digital, setati modul de gatire ''High'' si timpul de 5 ore
• odata gatit, zdrobiti pulpa cu o furculita
• ungeti chiflele cu sos barbecue, puneti carnea de porc si adaugati deasupra salata de cruditati, felii subtiri de castraveti murati si o felie de branza Cheddar.
Pofta buna!